Çözüldü Windows Phone 10'a WhatsApp Vb. uygulamaları nasıl kurabiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Moon

Decapat
Daha fazla  
Desteğinin kesildiğini biliyorum, ama bir şekilde bunu yapmak istiyorum. Derdim bu (hayır bu sadece en ufağı D:))
Bir yöntem bulmak istiyorum, ve yavaş yavaş bunun hakkında projeler yapmak istiyorum.
(Projelerim için ayrı bir konu açacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkimizinde eski telefon hayranlığı varmış. Bu cihazım hurda olmamasını istiyorum çünkü çok güzel, bir şekilde Türk Telekom'a gideceğim ve sorunu onlara sunacağım, eğer olmazsa başka bir telefoncu bulurum orasıda olmazsa, bu işi kendim hal edeceğim. Açıkça cihazın sorunu ağ bulamama gibi görünüyor.
Cihazın IMEIsi de kapatılmış olabilir hocam sorguladınız mı?
Hocam bende bir de BlackBerry Z10 cihazı var, onda da hat bağlantısı dert. Özel yazılımlı cihazlara destek kalkmış.

Ama isterseniz Cihazın tam modelini verirseniz size uygun Android ROM'unu bulabilirim. O zaman hat da tanır, ama ben bu tür cihazlara Android yüklemeye değmeyeceğini düşünüyorum. Windows Phone bu, Android yüklemek hakaret gibi hissettiriyor.

O biraz eski telefon hayranlığımdan da kaynaklanıyor tabii 😅

İkimizinde eski telefon hayranlığı varmış. Bu cihazım hurda olmamasını istiyorum çünkü çok güzel, bir şekilde Türk Telekom'a gideceğim ve sorunu onlara sunacağım, eğer olmazsa başka bir telefoncu bulurum orasıda olmazsa, bu işi kendim hal edeceğim. Açıkça cihazın sorunu ağ bulamama gibi görünüyor.

Cihazın IMEIsi de kapatılmış olabilir hocam sorguladınız mı?

Çözüm
Rica ederim hocam ne demek, telefonla işiniz biterse (çok yıpratmadığınız sürece) satmayı düşünürseniz sizden satın alabilirim.
Açıkçası bu telefonu yenileyeceğim, yan kenarları çok yıpranmış, onlara güzel bir boya hatta arka kapağı değiştiririm. Güzel bir ekran koruyucu, iç temizlik, Windows Phone için derleyeceğim uygulamalar, ama IMEI içini nasıl hal ederim bir fikrim yok... Açıkçası yurt dışına çıkan birine 1 defa bedava telefon IMEI kaydı hizmeti veriliyor diyorlar acaba doğru mu? Sahşen 30 Bin TL vermek istemiyorum ve cihaza IMEI atıp orijinalliğinin bozulmasını istemiyorum

Açıkçası bu telefonu yenileyeceğim, yan kenarları çok yıpranmış, onlara güzel bir boya hatta arka kapağı değiştiririm. Güzel bir ekran koruyucu, iç temizlik, Windows Phone için derleyeveğim uygulamalar, ama IMEI içini nasıl hak ederim bir fikrim yok... Açıkçası yurt dışına çıkan birine 1 defa bedava telefon IMEI kaydı hizmeti veriliyor diyorlar acaba doğru mu? Sahşen 30 Bin TL vermek istemiyorum ve cihaza IMEI atıp orijinalliğinin bozulmasını istemiyorum
Hocam bu cihaz gündelik kullanımdan çok koleksiyonluk bence, ben bu tür cihzları olabildiğince toplayıp, bakımını yapıp kenara koyuyorum. Yazılım denemelerim için Galaxy J7 gibi nispeten daha yeni cihazları kullanıyorum.

Hocam bu cihaz gündelik kullanımdan çok koleksiyonluk bence, ben bu tür cihzları olabildiğince toplayıp, bakımını yapıp kenara koyuyorum. Yazılım denemelerim için Galaxy J7 gibi nispeten daha yeni cihazları kullanıyorum.
Gerçekten haklısınız bu tarz cihazların koleksiyonluk olmasında güzel, ama her zaman bir Windows Phone kullanmak hayalimdi. Olmazsa IMEI kaydı açık az bakım ile mükellmel gündelik kullanım için uygun bir Lumia telefon alırım. Az bir temizlik ve bakımla güzel bir gündelik kullanım telefonu olur.

Gerçekten haklısınız bu tarz cihazların koleksiyonluk olmasında güzel, ama her zaman bir Windows Phone kullanmak hayalimdi. Olmazsa IMEI kaydı açık az bakım ile mükellmel gündelik kullanım için uygun bir Lumia telefon alırım. Az bir temizlik ve bakımla güzel bir gündelik kullanım telefonu olur.
Hayırlısı olsun hocam, imeili Windows telefon bulmak zor ama umarım bulursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı