Windows Phone 8.1 Kullanıcı İncelemesi

Kazasız belasız dün ablamın L920'sine kurdum. Harika olmuş ya. Ama şu şarj cihazını bağladığımızda çıkan sesi beğenmedim, eskisi daha güzeldi, tabi fazla önemli birşey değil bu. Birde 3 kolon yapınca kutular çok küçülüyor ya, ikili kullanmaya devam ediyor ablam. Baya güzel çalışıyor diyor.

8.1'in genel hızı çok tatmin edici. Ancak nedense Nokia MixRadio uygulaması normalden yavaş çalışmaya başladı. Benzer bir sorun yaşayan oldu mu?

dosya yöneticisi var mı?
Evet. Mağazada ilk parti uygulamalar yayınlanmaya başladı.
Aerize Explorer ve Windows Phone Explorer uygulamaları bunlardan iki tanesi. Ben deneme amaçlı şu anda 2 uygulamayı da kullanıyorum. Aerize Explorer'ın avantajı reklamsız olması. Word dosyaları, pdf dosyaları vs. gözüküyor. Kopyalama, kesme gibi işlemler yapılabiliyor. İleride daha güzel uygulamalar yayınlanacaktır. Final sürümüyle Microsoft direk bir dosya yöneticisi de ekleyebilir.

2. parti bile iş görür. Güzel olmuş. Ne zaman genel olarak gelir güncelleme? Bilgi var mı?

@canoderratata Şarjı nasıl gidiyor 820nin bu güncelleme ile birde 3g ile kurulum yapılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…