Windows Phone 8.1 Sonrası Performans

İlk önce bir app studio hesabın olmalı sonra mağazadan preview for developers adlı uygulamayı indirip verilen beyanları kabul edeceksin ve sana app studio' ya kayıtlı mail adresini ve şifreni girmeni isteyecek bunu da yapınca success diyecek ve işlemi bitireceksin uygulamadan çıkıp ayarlardan güncelleme kısmına gelip güncellemeleri denetleyeceksin 2 küçük güncelleme sonrası karşına 8.1 gelecektir ve bu arada telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

Not:İşlem yasaldır zaten bu güncellemeyi size veren Microsoft'tur fakat cihazın garantisi bozulacağı söyleniyor ama sana şunu söylüyorum yükleme esnasında telefonun başına bir şey gelmezse sıkıntı yok, güncelleme 45 dk alabilir sonra hemen korkma bozuldu mu lan diye he diyelim oldu da bozuldu mesaj yoluyla veya başlık açarsan telefona nasıl yeniden yazılım atabileceğini anlatabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performanstan yana hiç bir sıkıntım yok. Dosyalarım ve uygulamalarım var. Hepsini baştan yüklemek zamanımı alır. Bir ara 8.1 kurarım. Yazdıklarını yerine getiririm. İlgin ve bilgin için teşekkür ediyorum.

Konu dışı olacak ama ufak bir sorum var. Kişilere (Rehber) yeni kişi kaydettiğimiz zaman bu kişiyi mail hesabına (microsoft, outlook veya hotmail) kaydediyor. Bu numarayı sim karta kaydetmenin bir yolu yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Phone App Studio - Microsoft sayfasına giriş yaparak gerekli izinleri verdim. Ardından telefondan Ayarlar kısmına girip Güncelleştirmeyi kontrol ettim.

Windows Phone 8.1 güncellemesi çıktı. Şuan yüklüyorum.

Yeniden başlatıldı ve tekrar güncelleme kontrolü yapılması istenildi.

Güncelleme Kontrolü yapıldı ve yeni bir güncelleme indirip kuruyor. Yaklaşık 1 saattir devam ediyor.

Telefon kapalı modda iken yaklaşık 15 dakika bir kurulum yaptı ve yeniden başladı. 19 adımlık bir kurulum/ taşıma vs. yapıldı.

Windows 8.1 başarılı bir şekilde güncelleştirilmiştir.
Yeni bir özellik olarak üst kısımdaki bildirim alanı sürekli var. GSM Bağlantı durumu, Wifi ... , Pil durumu ve saat.

Biraz kullanıp artıları ve eksilerini yazacağım. Performansı nasıl bakacağız.

Son düzenleme:
Cihazım L925. Güncellemeden sonra herkesteki gibi şarj sorunu bende de var. Bazı özellikler stabil çalışmıyor ve yoğun kullanımda telefonun üst tarafı bayağı ısınıyor. Hızında vs. hiç sorun gözükmüyor, final sürümünde hepsi düzelir inşallah.

Öncelikle Bildirim menüsü diye adlandıracağım bir menü var. Yukarıdan aşağı doğru çekince Android telefonlardaki gibi bir menü.
En büyük sorunlardan biri Windows 8 ' de bir videoyu izlerken veya bir oyun oynarken kıstığım ses, zil sesleri içinde geçerli oluyordu. Windows 8.1 ' de bu düzeltilmiş.
Fotoğraflar kısmında düzenleme var.
Müzik ile Video ayrılmış.
Uygulamalar güncellemeden sonra daha iyi oldu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı