Windows Phone 8 unlock ve .xap uygulama yükleme

2cracker

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende Lumia 525 var ve unlock edip uygulama yüklemek istiyorum bi çok kaynak okudum ama hiçbiri doğru düzgün anlatmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı windows telefonlara .xap yüklemek için sd kart gerekli eğer telefonunuzda sd kart giriş veya çıkışı yoksa telefonu kırdırmanız gerek. Arkadaşımda bundan yakınıyor.
 
Ben burada bu konuyu anlatmak isterim ama emin olun kırmadan devam etmek en iyisi. Kırınca sıkıntılar yaşayacaksınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın kırdırtmayı!
Çok basit bir işlem yapman gerekiyor. Bunun için kırdırtmak gerekmez, üstelik sd kart olmasa bile bu işlem yapılabilir. Şöyle anlatayım ilk önce pc den Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye)/ adresine girip indireceğiniz uygulamayı bulun ardından en aşağı inerek İstediğiniz zaman indirin ve yükleyin seçeneğini bulun ve tıklayın .xap uzantılı dosya inmeye başlayacaktır.
adsız.JPG

Ardından telefonu pc ye bağlayın ve isterseniz telefona isterseniz sd karta indirdiğiniz .xap dosyasını kopyalayın. Daha sonra pc ile bağlantısını kesip telefondan markete girin marketin alt tarafındaki ... şeçeneğine dokunun buradan yerel uygulamaları yükle seçeneğine basın ve bekleyin uygulamayı otomatik bulacak. Yükleyecektir bu kadar... İnşallah yardımcı olabilmişimdir teşekkürler... :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle çözdüm anlatıyorum. uygulamayı windowsun sitesinden indirdim ve dahili hafızada ana dizine attım daha sonra cihazı kapatıp açtım Mağaza ya girdiğimde menu tuşuna basınca yerl uygulama yükle seçeneği çıktı. sorunsuz yüklüyorum. İyi günler.
 
Paralı oyunlarda işe yaramaz, çünkü o uygulamanın .appx uzantılı dosyasını indiriyorsunuz mağazadan. Kısa zamanda unlockla ilgili bir yazı paylaşmak istiyorum, forum kuralları çerçevesinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı