Windows Phone 8S By HTC İnceleme/Deneyimler

Merhaba arkadaşlar, alalı 1 ay olduğu HTC 8S incelemesi yapacağım.

Telefon Özellikleri :

CPU Hızı :
Qualcomm® S4 1 GHz, Çift Çekirdekli

Kamera : 5 Megapiksel

Video : 720p HD Videolar çekebilirsiniz.

RAM : 512 MB (Windows Phone Android Kadar RAM yiyen bir işletim sistemi olmadığı için gayet yeterli oluyor.) :)

Pil : 1700 mAh

Kapasite : 4 GB (İçindeki işletim sistemi 3 GB alan kapladığı için size 1 GB alan kalıyor.)

Kutu İçeriği :

Kutunun içerisinde bir adet USB kablosu, şarj aleti, telefon ve bir kulaklık çıkıyor.

Kutuyu açtığımızda bizi telefon karşılıyor. :)

pvQPtJa.jpg

VhgxgSh.jpg

Kutunun İçinden Çıkanlar :

MyFkpME.jpg

6S2DpAC.jpg

82n3BwU.jpg

SRboKMH.jpg

Telefon :

PaQ64A0.jpg

Bu arada telefonda Beats Audio var. :) Müzik dinlemeyi sevenler için iyi olacaktır.
:like:

3E0ECWr.jpg

Telefonun arka kapağı tamamen çıkmıyor.

1NyXKcN.jpg

T6CdYCx.jpg

1EQHcYU.jpg

VzE2mid.jpg

Kullanıcı Deneyimleri :

Telefon gerçekten güzel, ara sıra 1-2 saniyelik donmalar oluyor. :D 512 RAM İle bence normal.
Maalesef yukarıda da yazdığım gibi size sadece 1 GB bir alan kalıyor. Bu üzücü, ayrıca hafıza kartına uygulama yüklenmiyor.
Temple Run Derseniz tabiikide var kendiniz mağazadan indirebilirsiniz.
Telefonu Evkur'dan 900 TL'ye aldım, giriş seviyesi bir telefon diyebiliriz. Daha önce Android kullanmadığım için bir zorluk çekmedim. Wave 525'den Bu telefona geçtim. :) Bu telefon Windows Phone 8 ile geliyor oyun için alınacak bir telefon değil lakin, Windows Mağazada Android gibi çok fazla oyun yok. Ama mağazaya her gün 2-3 yeni uygulama geliyor. Bu gerçekten güzel. Bu telefon müzik dinlemek için alınırsa iyi bir seçim olur lakin Nokia Lumia serisi ile kıyaslanamaz bu telefon. Telefona Xbox uygulamasını indirdiğinizde Xbox karekterinizi düzenleye biliyorsunuz eğlenceli bir şey. Telefonu bu zamana kadar neredeyse 5-6 kere parkenin üzerine ekran üstü düşürdüm ve bir çiziği bile olmadı. :)

Bu konudaki tüm resimler BlackBerry Bold 9780 ile çekilmiştir, yakında incelemesi gelecek. :)

https://www.technopat.net/forum/kullanici-incelemeleri/30473-htc-8s-kamera-testleri.html

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceleme için teşekkürler. Telefonun görünümü çok şık. Ama fiyatı bana fazla gibi geldi.

Fiyatı aslında iyi Teknosa'da 850 TL Evkur'da da 900 TL. Ben Wave 525'ide 900 TL'ye Evkurdan almıştım. :D

Konu baştan aşağıya güncellendi. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı