Windows Phone mu Android Mi

Makaleler
3
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime B550M-K
AMD Ryzen 5 5500
ASUS Dual RTX 3060 12GB VRAM
Adata XPG 4x8 GB 32GB
Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0
FSP Hyper Pro H3 650W 80+ Bronze
ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, 1ms
Merhaba herkese. Bende GM Discovery 16 GB Mavi telefon var. Lumia merak ediyorum. Araştırdığımda olumlu yorum çok. Sizce elimdeki telefonu 2.el satarak (Yaklaşık 500' e satabilirim.) Nokia Lumia 525 almalı mıyım ? Kullananların fikirleri de çok önemli benim için. İyi Technopatlar [emoji4]

Lumia 520 ve 525'in çıkış fiyatlarına yakın bir fiyatta piyasaya çıkar. 500 TL civarında olur diye bekliyorum. Avrupada 105€ gibi bir satış fiyatıyla piyasaya çıktı.
Acelem yok. Zaten merakımdan alıcam elimdeki Discovery' yi satarak. Fiyat 500 olursa alırım. Bir de tam tarih belli mi ne zaman çıkacağına dair ?

Tercihini android'den yana kullanmalısın çünkü windows phone (işletim sistemi ne bilmiyorum) geliştiriciler tarafından pek tercih edilmiyor. O yüzden de uygulama sayısı ona göre oluyor.

Acelem yok. Zaten merakımdan alıcam elimdeki Discovery' yi satarak. Fiyat 500 olursa alırım. Bir de tam tarih belli mi ne zaman çıkacağına dair ?
Türkiyeye gelmesi 1 ayı bulabilir. Ama 525 modeli çok hızlı piyasaya sürülmüştü, belli de olmaz. Düşük modeller hızlı giriyor piyasaya.

Elindeki telefon çok daha iyi. Windows phone' nun eksikleri var daha. Androiddeki kullandığın şeyleri windows' ta bulamayınca sıkıntı çekebilirsin. Biraz daha bekle derim. En azından windows 10 güncellemesi gelene kadar.

Bence al ben çok memnunum aradığım tüm programlar var. Oyun olsun, uygulama olsun, araç olsun. Ayrıca 3 Yıl güncelleme alabilirsin. Windows 10'da geldimi. ;)
535 gelirse 535 al eğer acelem var diyorsan 530 yada 525 alabilirsin. Unutma alır almaz güncelleme yap ;) (Tabii alırsan)

(Lumia 620 Windows Phone 8.1 Update 1 Developer Preview)

Daha erken olduğunu düşündüm. Kararım bu yönde. 1 yıl falan daha kullanırım bunu. (Bu arada daha dün 4.4 KitKat güncelleme geldi :D) O zaman da alırım iyi bir Lumia :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı