Windows Phone mu Android Mi

Androide göre Lumia çok daha basit ve stabil bir sistem. Aynı şekilde, yeni diyebileceğimiz bir işletim sistemi kullanıldığı için, Android veya iOS kadar uygulama bulmak imkansız Windows Phone'larda. Ama takip ettiğim kadarıyla, telefonundan çok çok şeyler beklemeyenler için güzel tercih seçenekleri var. Yeterli uygulama da barındırıyor. Ben arayüzünü çok seviyorum şahsen, ve her zaman aklımda bir yeri vardır Windows Phone'ların. Ama sırf iOS gibi kapalı olduğu için, Lumia değil de Note 3 (Android) aldım. Denemek istiyorsan, satıp deneyebilirsin. Ama elindeki cihazdan sonra geçince çokta bir şey bekleme :)
 
Tercihini android'den yana kullanmalısın çünkü windows phone (işletim sistemi ne bilmiyorum) geliştiriciler tarafından pek tercih edilmiyor. O yüzden de uygulama sayısı ona göre oluyor.
. Arkadaşın dediği gibi Android'i seçmelisin. Çünkü Android'te ekran donar kasma yapar telefonu duvara fırlatmak istersin! WP'de tek sıkıntı mağaza ama çok lazım olacak programlar da var yaklaşık 6 aydır 1320 modelını kullanıyorum. Android'ten sonra sanki eşekten inip arabaya binmiş gibi oldum. Tercih senin dostum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@recepsahin30 Hiçte dediğiniz gibi olmuyor. Android'den Lumia'ya geçtim ama çok sıktı. Sistem stabil ancak düşük bütçelerin telefonu. Arayüzü bence berbat. En sonunda satıp LG G2 aldım. Nedense hiç takılmıyor. Eski telefonum S3 mini bile hala rahat çalışıyor. WP Android'den stabil ancak kişileştirmeler yok gibi bir şey. Buda sıkıcı. Mini telefon yerine WP tavsiye ederim ama bütçe yüksekse o parayı WP ile çöpe atmam.
 
Windows Phone donanımı yazılıma göre çok daha verimli kullanır Android'e kıyasla. Fakat mağaza sorunu var tabii ki. Microsoft mağazayı doldurmak için elinden geleni ardına koymuyor fakat. Tercih tamamiyle yönelimlerinle alakalı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı