Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 31 Ağustos 2021 #1 Windows ürün anahtarını (Retail) nasıl başka bir cihaza aktarabilirim?
Çözüm O O ofdaisy 31 Ağustos 2021 Hocam kodu kullandığınız cihazdan kaldırıp yeni cihaza girmeniz gerekiyor. Windows Nasıl Silinir? buyrun.
Hocam kodu kullandığınız cihazdan kaldırıp yeni cihaza girmeniz gerekiyor. Windows Nasıl Silinir? buyrun.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #2 Evet hocam. Retail ise bir cihazdan kaldırıp başka bir cihazda kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
O ofdaisy Centipat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 241 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #3 Hocam kodu kullandığınız cihazdan kaldırıp yeni cihaza girmeniz gerekiyor. Windows Nasıl Silinir? buyrun. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam kodu kullandığınız cihazdan kaldırıp yeni cihaza girmeniz gerekiyor. Windows Nasıl Silinir? buyrun.
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 31 Ağustos 2021 #4 ofdaisy dedi: Hocam kodu kullandığınız cihazdan kaldırıp yeni cihaza girmeniz gerekiyor. Windows Nasıl Silinir? buyrun. Genişletmek için tıkla... Yani windows silindiğinde Windows anahtarını farklı bir cihazda kullanabilirim değil mi? Artı 0 Eksi
ofdaisy dedi: Hocam kodu kullandığınız cihazdan kaldırıp yeni cihaza girmeniz gerekiyor. Windows Nasıl Silinir? buyrun. Genişletmek için tıkla... Yani windows silindiğinde Windows anahtarını farklı bir cihazda kullanabilirim değil mi?
O ofdaisy Centipat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 241 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #5 Leonidas02 dedi: Yani windows silindiğinde Windows anahtarını farklı bir cihazda kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Retail Key sahibi olduğunuz için evet hocam. Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Yani windows silindiğinde Windows anahtarını farklı bir cihazda kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Retail Key sahibi olduğunuz için evet hocam.
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 31 Ağustos 2021 #6 ofdaisy dedi: Retail Key sahibi olduğunuz için evet hocam. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ofdaisy dedi: Retail Key sahibi olduğunuz için evet hocam. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkür ederim.
YameteKudasai Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2024 #7 Leonidas02 dedi: Windows ürün anahtarını (Retail) nasıl başka bir cihaza aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... çözüldü mü acaba? Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Windows ürün anahtarını (Retail) nasıl başka bir cihaza aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... çözüldü mü acaba?
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 26 Mart 2024 #8 YameteKudasai dedi: çözüldü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Sorunu nerde yasadım, ne yaptım hatırlamıyorum. Kusura bakmayın, tam bır cevap veremeyecegım. Ancak cozuldu ısaretledıysem cozulmustur muhtemelen. Artı 0 Eksi
YameteKudasai dedi: çözüldü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Sorunu nerde yasadım, ne yaptım hatırlamıyorum. Kusura bakmayın, tam bır cevap veremeyecegım. Ancak cozuldu ısaretledıysem cozulmustur muhtemelen.