Windows sadece GPT diske yüklenebilir

Dyı99

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben geçen gün bir sorunu daha yayınlamıştım şimdi bende bir adet HDD var eski HDD'lerden C diskinde Windows yüklüydü RAW olmuştu biçimlendirdim RAW olan bölümü fakat format atarken.

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum İnternet'ten araştırdım çözümü var diskpart listdisk clean vs.
Şimdi ben sadece seçili diske bunu uygulamak istiyorum diger bölümde önemli verilerim var clean işlemi yapmadan convert MBR olarak seçsem Windows'u yükler mi şimdiden teşekkür ediyorum.

LNRGxW.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı hatayı aldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bununla çözdüm.

evet bende diger diskimi bununla çözmüştüm fakat clean işlemi diski silip birleştiriyor ben sadece belirli diski seçip gpt hatasını düzeltmem gerekiyor

USB belleği NTFS MBR olarak tekrar yazdırın ve UEFI kapatıp Legacy olarak boot edin.
UEFI kapatamıyorum bios eski olduğu için
bilgili arkadaşlar yokmu benim bu diske format atmam lazım ama diğer diskteki verilerin gitmesini istemiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı