Windows Script Host hatası

Komut dosyasının içeriğini görmeyi çok isterdim ancak yanlış bir şey yaparsın şimdi boş ver 😅

Peki, açamadığım dosyaları kurtarıp formatlasam olmaz mı?
Furkan diye bir klasör var istersen dediğim gibi Windows gezgininden gizli ögeleri aç muhtemelen gözükür. İçeriğini CMD ile de görebilirsin. dir D:\FURKAN /a yaz eğer bildiğin klasörler ve dosyalar varsa kontrol et yoksa buraya at bakayım.

Ama dikkat et birisi klasör diğeri kısayol. Aman aman. Klsör ikonu olması lazım gerçi öyle bir ikon da koyabilir.

Komut dosyasının içeriğini görmeyi çok isterdim ancak yanlış bir şey yaparsın şimdi boş ver 😅

Furkan diye bir klasör var istersen dediğim gibi Windows gezgininden gizli ögeleri aç muhtemelen gözükür. İçeriğini CMD ile de görebilirsin. dir D:\FURKAN /a yaz eğer bildiğin klasörler ve dosyalar varsa kontrol et yoksa buraya at bakayım.

Ama dikkat et birisi klasör diğeri kısayol. Aman aman. Klsör ikonu olması lazım gerçi öyle bir ikon da koyabilir. Uzantıları göster de o halde.
bildiğim dosyalar var,dir D:\FURKAN /a bunu yaptığımda

bunu dedin galiba

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-16 175646.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-16 175646.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 19
Güzel onların senin dosyaların yedekleyebilirsin. Sen bana Windows Gezgininde gizli ögeleri açmayı bilip bilmediğini söyle 😀 Flash'ın içine gir ama o kısayla basma yeter.

Bunu kastetmedim ama orada sadece dosyalar gözükür o yüzden oklara basarak gözlemleyebilirsin dosya açma riski olmadan.
flash içi böyle

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-16 180111.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-16 180111.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran görüntüsü 2025-01-16 180151.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-16 180151.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı