Windows sıfırlama %12'de kaldı

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6 GB
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
GTX 950
Anakart
-
İşlemci
Intel core q84000
Windows sıfırlamada %12'de kaldı 30 Dakika'dır aynı şekilde kaldı ne yapmalıyım? RAM slotu bozulduğu için yeni RAM taktım ve sıfırladım zaten gerekiyordu sıfırlama sıfırlanıyor kaldı değişmiyor ne yapmalıyım?

Yukarıda arkadaş rehberi atmış hocam. Ama evinde başka bilgisayar olmadığı için format USB'si hazirlayamazsin. Mecbur bekle.

İnterneti takınca belli olur bir deneyin bakalım ne olacak.

Peki interneti takacağım yuklenirse yazarım.

Hala aynı

İnterneti taktım internet çalışmıyor.

O zaman formattan başka yol kalmadı ne yazık ki. Ya kendiniz rehberlere bakarak USB'den format atacaksınız ya da teknik destek alacağınız bir yere makineyi götüreceksiniz.

Yarına kadar bekleyeceğim düzelirse gerek yok. Düzelmezse teknik servise gidecek maalesef.

Bir şey soracağım. Bilgisayarı kapatsam ne olur?

Yarına kadar bekleyeceğim düzelirse gerek yok. Düzelmezse teknik servise gidecek maalesef.

Bayağı ısındı da.

Son düzenleme:

Bayağı ısındı da.

Zaten artık yapacak bir şey kalmadı makineyi kapatın. Makinede dosya var mıydı yani yedeklenecek bir şeyler kaldı mı içinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…