Windows sıfırlama %12'de kaldı

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6 GB
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
GTX 950
Anakart
-
İşlemci
Intel core q84000
Windows sıfırlamada %12'de kaldı 30 Dakika'dır aynı şekilde kaldı ne yapmalıyım? RAM slotu bozulduğu için yeni RAM taktım ve sıfırladım zaten gerekiyordu sıfırlama sıfırlanıyor kaldı değişmiyor ne yapmalıyım?

Sürücü 0 bölüm 1 sistem ayrıldı 50 MB 19 boş sistem.
Sürücü 0 bölüm 2 223.0 GB 212 boş birincil.
Sürücü 0 bölüm 3 509 84 MB OEM.
Sürücü 1 bölüm 1 465 465 birincil.

Windows nereye kurulsun?

Sürücü 0 bölüm 1 sistem ayrıldı 50 MB 19 boş sistem.
Sürücü 0 bölüm 2 223.0 GB 212 boş birincil.
Sürücü 0 bölüm 3 509 84 MB OEM.
Sürücü 1 bölüm 1 465 465 birincil.

Windows nereye kurulsun?

Orada gördüğün her satırı tek tek seçin alttan sil tuşuna bas. Daha sonra sürücü sıfırı seç ve yeni tuşuna bas gelen seçeneğe tamama bas. Daha sonra sürücü 1'i seçip yeni tuşuna bas ve tamam de. Sonra sürücü sıfırı seç ve ileride

Orada gördüğün her satırı tek tek seçin alttan sil tuşuna bas. Daha sonra sürücü sıfırı seç ve yeni tuşuna bas gelen seçeneğe tamama bas. Daha sonra sürücü 1'i seçip yeni tuşuna bas ve tamam de. Sonra sürücü sıfırı seç ve ileride.

Biçimlendir ne işe yarıyor.

Biçimlendir ne işe yarıyor.

Ve sürücü 0 bölümunde 1mi yoksa 2mi seçicegim.

Tamamdır kurulum başladı olsa da olmasa da çözüm vereceğim sonuçta bir şeyler öğrenmiş oldum.

Bence olacak eğer donanım arızası yoksa olmaması için bir sebep yok :)

Tamamdır kurulum başladı olsa da olmasa da çözüm vereceğim sonuçta bir şeyler öğrenmiş oldum.

Flash ne zaman çıkacak peki.
Ekranda yeniden başlat uyarısı çıkacak ve yeniden başlayacak. Yeniden başlayınca çıkar.

Hata aldım bozuk yükleme dosyası nedeniyle kur devam edemiyor Windows yükleme diski satıcısına ulaşin.

Başka USB portuna takıp dene. Eğer yine olmazsa hazırladığın USB'den dolayı olabilir. Teknik servise gidip para verme diye bayağı uğraşıyoruz ama sonuç yine öyle olacak gibi hadi hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı