Windows'u sıfırladım ve benden şöyle bir hesap istedi ne yaparsam yapıyım geçemedim. Flashtan Boot etmeye çalıştığımda da olmuyor yine bu ekrana atıyor beni.
Bilgisayarınızdaki Windows sürümünde oynama yapılmadığından emin misiniz?
Eğer önemli dosyalarınız yoksa formatlayıp orijinal bir Windows sürümü kurabilirsiniz.
USB bellekten boot etmemiş olma ihtimali var ki öyle olduğu belli. USB'den boot etseydi merkezde "Yükle" isimli bir butonu olan ekranla karşılaşmalıydı.
USB bellekten boot etmemiş olma ihtimali var ki öyle olduğu belli. USB'den boot etseydi merkezde "Yükle" isimli bir butonu olan ekranla karşılaşmalıydı.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows'u sıfırladım ve benden şöyle bir hesap istedi ne yaparsam yapıyım geçemedim. Flashtan Boot etmeye çalıştığımda da olmuyor yine bu ekrana atıyor beni.