Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Bir Windows bilgisayarım var, Arch ile nasıl Dual boot yaparım?
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2025 #2 İlk defa arch kuracaksınız manjoro veya garuda gibi bir dağıtım tavsiye ederim. Kurulum esnasında dual bootu seçerseniz kolaylıkla çözebilirsiniz Artı 0 Eksi
İlk defa arch kuracaksınız manjoro veya garuda gibi bir dağıtım tavsiye ederim. Kurulum esnasında dual bootu seçerseniz kolaylıkla çözebilirsiniz
ctnky_emirhan Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #3 Baldibackfan dedi: Bir Windows bilgisayarım var, Arch ile nasıl Dual boot yaparım? Genişletmek için tıkla... Eğer İngilizceniz varsa aşağıdaki videoya bakabilirsiniz. Adım adım herşeyi anlatarak kurulum yapıyor, eğer silmek isterseniz de bu işlemleri nasıl yapacağınızı da anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzeltme: Otomatik çeviri ile Türkçe yapıp izleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Baldibackfan dedi: Bir Windows bilgisayarım var, Arch ile nasıl Dual boot yaparım? Genişletmek için tıkla... Eğer İngilizceniz varsa aşağıdaki videoya bakabilirsiniz. Adım adım herşeyi anlatarak kurulum yapıyor, eğer silmek isterseniz de bu işlemleri nasıl yapacağınızı da anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzeltme: Otomatik çeviri ile Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.231 Makaleler 4 Çözümler 36 12 Ocak 2025 #4 Farklı olarak tek yapmanız gereken diski bölmek. Ki gerçi fark ederseniz wikiden farklı birşey yapmıyorsunuz. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Artı 0 Eksi
Farklı olarak tek yapmanız gereken diski bölmek. Ki gerçi fark ederseniz wikiden farklı birşey yapmıyorsunuz. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki
KS KS Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 mashiro dedi: Farklı olarak tek yapmanız gereken diski bölmek. Ki gerçi fark ederseniz wikiden farklı bir şey yapmıyorsunuz. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Genişletmek için tıkla... Bir işim çıktı geç yazıyorum ben hard disk i 2 parçaya böldüm zaten fakat bu bölüme kur diye bir şey göremedim kurarken. Artı 0 Eksi
mashiro dedi: Farklı olarak tek yapmanız gereken diski bölmek. Ki gerçi fark ederseniz wikiden farklı bir şey yapmıyorsunuz. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Genişletmek için tıkla... Bir işim çıktı geç yazıyorum ben hard disk i 2 parçaya böldüm zaten fakat bu bölüme kur diye bir şey göremedim kurarken.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.231 Makaleler 4 Çözümler 36 12 Ocak 2025 #6 Baldibackfan dedi: Bir işim çıktı geç yazıyorum ben hard disk i 2 parçaya böldüm zaten fakat bu bölüme kur diye bir şey göremedim kurarken Genişletmek için tıkla... Rehberi okudun mu? Artı 0 Eksi
Baldibackfan dedi: Bir işim çıktı geç yazıyorum ben hard disk i 2 parçaya böldüm zaten fakat bu bölüme kur diye bir şey göremedim kurarken Genişletmek için tıkla... Rehberi okudun mu?
KS KS Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 Okudum anlamadım. İnternetten bakıyorum. mashiro dedi: Rehberi okudun mu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi