Windows sürekli kendini yeniden başlatıyor

XxDaniels

Decapat
Sorunum yaklaşık yirmi gün önce oyun oynarken, bilgisayarın kendini yeniden başlatmasıyla başladı. Ondan sonra BIOS ve chipset güncellemelerini yaptım. Ekran kartı sürücü güncelleştirmelerini zaten düzenli olarak yapıyorum. Ama iki gün önce Windows kendini tekrar yeniden başlattı. Bu iki yeniden başlatma olayında da minidump oluştu. Bir ay önce yeni prize geçmiştim, ilk başta bana biraz o şüpheli gibi geldi. İncelemeniz için minidump dosyasını paylaşıyorum.

@XxDaniels Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

BIOS sürümünüz 2022 yılına ait güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SATA ve VGA hariç diğer sürücüleri de güncelleyin.

Biri 4 Şubat, diğeri de 22 Şubat olmak üzere iki tane mavi ekran hatası aldım. Konuda da yazdığım üzere BIOS güncellemelerini vb. yaptım. NVIDIA bugün yeni sürüm çıkartmış, daha yeni güncellemiştim aslında. Sorun neyde gibi gözüküyor?

Bugün yaşadığım bir sorunda ise OCCT ile bir saatlik power testi yapmıştım, PSU'dan şüphelendiğim için. Sonuçlar gayet yerinde gibiydi ama test bittikten birkaç dakika sonra monitörden görüntü kesildi. Bilgisayarı kasadan kapat aç yaptığımda normal bir şekilde açıldı fakat 5-10 dakika sonra monitör tekrardan gitti. Tüm bu sorunlardan dolayı ekran kartından mı şüphelenmeliyim yoksa PSU'dan mı?
Dökümü incelediğinizde sorunun kaynağı anlaşılıyor mu?

Hocam DDU işlemini falan yaptım. Sorunum devam ediyor. Power testinde de PSU'da bir sorun çıkmadı. Artık ekran kartı ölmüş diyebilir miyiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…