Windows sürümü oyunlarda sorunlara yol açabilir mi?

Fakat 4 GB RAM ile Windows 10 kasmalara yol açabilir, sonuçta boşta yüksek miktarda RAM kullanır.
Hayır, kasmalara yol açmaz. Boşta da yüksek RAM kullanmaz. Windows, 8 sürümü ile beraber mümkün olduğu kadar RAM üzerinde sık kullandığınız programlara önbellekleme yapar. Bu sayede siz programa çok daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde erişirsiniz. Eğer RAM bellek gereksinimi duyulursa Windows otomatik olarak bu önbelleği siler ve çalışacak olan programlar için yer açar. Asıl RAM tüketmeyen Windows daha yavaş tepki verir.
Eğer format atmak gibi bir niyetiniz varsa size tavsiyem şu sürümü :
Asla, ama asla tavsiye etmiyorum. Bu tip sürümlerin kullanımına ise ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORUM. Kafalarına göre kapatılmış hizmetler, 3. parti yamalar, işletim sisteminin çalışma mantığına karşı ayarlamalar sonucu sözde "ekstra performans" vaat edilen işletim sistemleriyle kendinizi ve dosyalarınızı riske atmayın!

Pek bilmiyorum fakat 4 GB RAM ile Windows 10 kasmalara yol açabilir sonuçta boşta yüksek miktarda RAM kullanır. Eğer format atmak gibi bir niyetiniz varsa size tavsiyem şu sürümü:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne gibi sorunlar?

teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için
Windows 10 sürümlerinin oyunlara herhangi bir etkisi yoktur. Hangi sürümü kullanırsanız kullanın. Home, Pro, Education, Enterprise vs.

Bahsettiğiniz oyunlarda ise performans sorunu yaratan nokta işlemciniz. Oldukça eski ve çoklu oyunculu oyunlar için yetersiz kalıyor. LGA1150 soket (4. nesil) başka bir işlemci ile yükseltiniz. Örneğin i5 4460 gibi...

Gereksiz bir işlem, gerek yok.

Education sürümü Pro sürümüne göre toplu lisanslama ve önceden ayarlanabilir MDM yöneticisi ile geliyor. Onun dışında bir farkı yok zaten. Gerek yok yani.
Güzel insan teşekkür ederim bilgi için. Ayrıca kendin kullanacakmış gibi düşünüp banada aynısnı önermen daha iyiydi. işlemci ve rom değiştircem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı