Windows tabanlı bilgisayar emülatörü önerisi

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en başta söyleyeyim, benim amacım bilgisayar oyunlarını tablette çalıştırıp üstüne Lossless Scaling uygulamak. Winlator Linux tabanlı olduğu için çalışmaz demişlerdi. Sorumla alakasız cevap yazan olursa raporlarım söyleyeyim. Şimdiden teşekkürler. Tabletim HarmonyOS işletim sistemini çalıştırıyor ve APK destekliyor.

Benim bildiğim kadarıyla yok. Bunu internette aratırsan "Windows için Android emülatörler" diye çıkıyor.

Winlator Linux tabanlı olduğu için çalışmaz demişlerdi.

Winlator, Wine kullanıyor alt yapısında. Doğrudan Linux tabanlı diyemeyiz çünkü BSD ve macOS sistemlerde de çalışıyor bu. Wine, EXE dosyalarını diğer sistemlerin anlayabileceği bir dilde yeniden sunuyor. Telefonda Wine'ı altyapısında bulunduran winlator veya exagear uygulamaları dışında başka alternatif bulamazsın.

Winlator, Wine kullanıyor alt yapısında. Doğrudan Linux tabanlı diyemeyiz çünkü BSD ve macOS sistemlerde de çalışıyor bu. Wine, EXE dosyalarını diğer sistemlerin anlayabileceği bir dilde yeniden sunuyor. Telefonda Wine'ı altyapısında bulunduran winlator veya exagear uygulamaları dışında başka alternatif bulamazsın.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı