Windows temaları bozuldu

Dwnity

Hectopat
Normalde arkada oyun oynuyordum. Bir anda wasd tuşlarına basınca görev çubuğu vb yerler açılmaya başladı N, eden olduğunu araştırdığımda Windows tuşu basılı kalmış. Bu günde 1 defa oluyor yeni öğrendim. Normalde yeniden başlatıyordum fakat bu olay olduğundan sonra tuşlara basınca Windows'un teması değişti, rahatsız edici bir ton oldu. Windows'u etkinleştirmediğim içinde değiştiremiyorum, nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam hızlıca bunu yapın. Üç senedir kullanıyorum sıkıntı çıkmadı. Temayı kafanıza göre ayarlarsınız.

Windowsu etkinleştirebilirsiniz, çok ucuza lisanlarslar satılıyor. Diğer sıkıntılarınızı da giderir.

Normalde arkada oyun oynuyordum. Bir anda wasd tuşlarına basınca görev çubuğu vb yerler açılmaya başladı N, eden olduğunu araştırdığımda Windows tuşu basılı kalmış. Bu günde 1 defa oluyor yeni öğrendim. Normalde yeniden başlatıyordum fakat bu olay olduğundan sonra tuşlara basınca Windows'un teması değişti, rahatsız edici bir ton oldu. Windows'u etkinleştirmediğim içinde değiştiremiyorum, nasıl düzeltirim?

Hocam ekran görüntüsü atabilir misiniz sanki bana bu durum çok tanıdık geldi.

Hocam hızlıca bunu yapın. Üç senedir kullanıyorum sıkıntı çıkmadı. Temayı kafanıza göre ayarlarsınız.
Bu tehlikeli bir yöntem veri kaybı veya virüs bulaşabilir.

Bu tehlikeli bir yöntem veri kaybı veya virüs bulaşabilir.
Herhangi bir sıkıntı yok hocam. Evet KMS ile etkinleştiriliyor ama key alamayacak arkadaşlar için birebir.

Hocam ekran görüntüsü atabilir misiniz sanki bana bu durum çok tanıdık geldi.

Hocam renk karşıtı mod diye bir şey açılmış bir şekilde kapamayı buldum ciddi bir şey değilmiş tek sorun görev çubuğunun rengi varsayılanda kaldı eskiden bazı ayarlarla oynayarak siyah yapmıştım yıllar sonra rengi değişince çok garip hissettiriyor henüz görev çubuğunun rengini değiştirmeyi bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı