Windows tıklanamaz hale geliyor

sh6ke

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

son günlerde bir problem yaşıyorum. Oyun oynuyorum, arama motorunda geziyor ve bazen film izliyorum. Oyun donmuyor, akıcı oynuyorum, videoları akıcı izliyorum ve hiçbir donma sıkıntım olmuyor. Ama bazen atıyorum ekranı arka sekmeye atacaksam atamıyorum, uygulamalara tıklayamıyorum, görev çubuğundaki Opera gibi şeylere tıklayamıyorum. Neticede imleç oynuyor, hiçbir donma olmuyor ama bildiğiniz donuyor, bir şeye tıklayamıyorum. Neden kaynaklanıyor bu problem? Nasıl çözebilirim?

Ctrl+Alt+Delete yapıp görev yöneticisini açınca düzeliyor ama yeniden nüksediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows tuşuna basıp oradan CMD aratıp yönetici olarak başlatıp sfc/scannow yazar mısın? Sonrasında DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth yazar mısınız?

"Windows resource protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the cbs log file located at.
windir\Logs\CBS\CBS.log. for example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. for offline.
Repairs, details are included in the log file provided by the /offlogfıle flag."

Buna benzer bir mesaj görebilirsiniz.

Merhabalar hocam.

En başta attığınız kodu yazdığımda: Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

En son attığınızda ise: Deployment Image Servicing and Maganement tool version: 10.0.19041.3636

Error: 87
The cleanup-image option is unknown.
For more information, refer to the help by running DISM.exe /?.
The DISM log file can be found at C:/WINDOWS/Logs/DISM/dism.log

Vermiş olduğunuz kodu düzelttim: DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

- No component store corruption detected.

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth bu komutu dener misiniz?

• Discord overlay → kapalı.
  • Steam overlay → kapalı.
  • Xbox Game Bar → kapalı.
  • NVIDIA/AMD overlay → kapalı.
  • SteelSeries GG sonar overlay → kapatmayı dene.

Sürücü kaynaklı veya programların overlay açıksa onlardan da yapabilir. Sürücü güncel mi kontrol eder misin?

Son düzenleme:
Komutları denedim hocam ama halen aynı, sürücüler yeni. Format atmak işi çözer mi USB?

İlk diski kontrol edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…