Windows tuşu çalışmıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz be abi
Windows tuşuna bastığım zaman çalışmıyor arkadaşlar.
Bu sitede test ettiğimde de algılamıyor Windows tuşunu ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir klavye ile deneyin, tuş bozulmuş olabilir.
2 adet Windows tuşu bulunuyor. İkisininde bozulmuş olacağını sanmıyorum. Windows tuşunu oyunda başka bir tuşa atayıp deneyeceğim az sonra. O zaman çalışıp çalışmadıgını ögrenirim.
(Klavye: MSI Vigor GK 30 Combo 2 Haftalık)

Oyun moduna almış olabilirsiniz. FN+Windows tuşu ya da İki windows tuşuna ayanda basarsanız tekrar aktif hale gelebilir.
Hocam dediklerinizi yaptım ama durum nafile. Oyunda atamaya çalıştığım zamanda da çıkmıyor. Ve anlık gelişme! Klavyenin sağ üstündeki G tuşu söndü ve artık çalışıyor (Yemin ederim ki bu yazıyı yazarken düzeldi).

Kullandıgın pc notebook ıse pc ıcerısındekı klavye ayarlama uygulamasına gırerek win tusunu aktif hale getirebilirsiniz. Bende de aynı hata vardı monster kontrol merkezınden win tusu aktıf degilmiş onu aktif yaptıktan sonra stabil bir sekilde kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-03-06 163351.png
    Ek Açıklama 2020-03-06 163351.png
    512,9 KB · Görüntüleme: 421
Başka bir klavye ile deneyin, tuş bozulmuş olabilir.
arkadaşlar konu açılalı baya olmuş ama burayı yazmak için uygun buldum çünkü aynı sorunu yaşıyorum. Gaming laptopum var ve normalde hep başka bir klavye bağlayarak kullanıyorum ve klavye üstünde windows tuşuyla ilgili hiçbir sounum yok ama laptopun klavyesinde denediğimde çalışmıyor, ekran üzerinden çalışıyor, ctrl+esc yaptığımda da başlat menüsü açılıyor ama windows tuşuyla çalışmıyor. Oyun modunu kapatıp açtım, kapalı ve açıkken denedim ama yine de değişen bir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı