Stoch
Hectopat
Daha fazla
Neyi UEFI yapmaya çalıştınız ki hocam? Windows'u GPT ve UEFI olarak Rufus'tan yazdırdığınız zaman otomatik UEFI oluyor zaten.Disabled yapıp tekrar deneyeyim. UEFI Windows 10 ile format atacaktım sorun çıkmaması için en başta UEFI alayım demiştim.
Disabled yapıp tekrar deneyeyim. UEFI Windows 10 ile format atacaktım sorun çıkmaması için en başta UEFI alayım demiştim."İşletim sistemi geçersiz" diyor.
Secure Boot kapatmanız gerekiyor anladığım kadarıyla.
Neyi UEFI yapmaya çalıştınız ki hocam? Windows'u GPT ve UEFI olarak Rufus'tan yazdırdığınız zaman otomatik UEFI oluyor zaten.Disabled yapıp tekrar deneyeyim. UEFI Windows 10 ile format atacaktım sorun çıkmaması için en başta UEFI alayım demiştim.
Neyi UEFI yapmaya çalıştınız ki hocam? Windows'u GPT ve UEFI olarak Rufus'tan yazdırdığınız zaman otomatik UEFI oluyor zaten.
Kapatıp tekrar deneyin bakalım.
Otomatik USB belleği boot etmiş. Kuruluma başlayabilirsiniz hocam, sorun olmaz.Hocam UEFI alıp Secure boot kapattıktan sonra Windows kurma ekranı geldi, daha kurmaya başlamıştım. Sadece flash bellek takılı bekliyordu. @463895
Bakıyorum.Bana da yardım eder misiniz en son açtığım konuda bilginiz varsa.
Tamamen temiz kurulum yapmak istiyorsanız en ortadaki diske gelip "Biçimlendir" deyip, işlemin bitmesini bekleyin. Sonra "İleri" deyin.Hocam burada ne yapacağım? Hangi bölümleri silip hangi bölüme Windows kuracağım? Laptopta tek 500 GB'lık HDD var başka şey yok.
@463895
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.