Windows ürün anahtarı için güvenilir site önerisi

adigemehmet

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 Pro için ürün anahtarı alacağım ancak hangi siteden almalıyım bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum...

Merhaba. Windows 10 Pro için ürün anahtarı alacağım ancak hangi siteden almalıyım bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum...
Sağlam lisans

0 TL farkla şunu da tercih edebilirsiniz.

HWID yontemi kapandi maalesef. Ama KMS38 ile aktiflestirebilirsiniz (KMSPico ile karistirmayiniz)

Korsan olan hiçbir şeye güvenmiyorum

Öneri için teşekkürler bunu da dikkate alacağım

Korsan degil ki. Sistemini windows 7 olarak gosterip etkinlestirmene yariyor. Microsoft da buna izin veriyor. Windows bedava bir isletim sistemidir. Cunku parayi lisanslardan degil yaptigin her seyi izleyip elde ettigi verileri satarak para kazanir.
Öneriniz için teşekkürler. Bunu iyice araştıracağım, pat diye karar veremem

Korsan olan hiçbir şeye güvenmiyorum

Etik olarak bakacak olursak internette Microsoft dışında key satanlardan key almak ile bu yöntemi uygulamak aynı korsanlık seviyesinde çünkü sahip olmadıkları bir ürünün satışını yapıyorlar. Güvenlik riski olsaydı asla önermezdim. CMD'ye bir kaç kod yazarak ya da program kullanarak korsan KMS sunucularına bağlanmayı hiç bir konuda önermedim. Ne gibi bir zarar verebildiğini bilmiyorum çünkü. Attığım konuda lisansı Microsoft hesabına tanımlıyorsun. İncelemeden korsan deyip geçiştirme.

HWID yontemi kapandi maalesef.

O haber çıktığında test etmiştim ve çalışıyordu. Bu kaçıncı duyuruları ama hala kapatmadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı