Windows Ürün Anahtarı Silindi

VERBİDON

Kilopat
Katılım
19 Ağustos 2014
Mesajlar
415
Çözümler
2
Yer
Osmaniye ve Hatay Erzin
15.07.2018 tarihinde Monster Abra A5 V13.3 model bir laptop aldım ve laptop'a Windows 10 Pro kurdum ve N11 sitesinden Windows 10 Pro lisans anahtarı satın aldım ve bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum. Bugün oyun oynarken birden sağ alt köşede Windows'u etkinleştir uyarısı çıktı. Aldığım firmaya mesaj attım ama hala cevap alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sattığı key’in arkasında duran, destek sıkıntısı çekmeyeceğiniz yerlerden alın derim. Dijital dünyada dolandırıcılar daha rahat hareket ediyorlar.
 
Ürün anahtarını değiştir seçeneğini tıklayın ve kullandığınız lisans anahtarını tekrar girin. Benim sorunum böyle çözüldü. Muhtemelen sizin de sorununuz çözülecektir. Emin olmadan yeni bir lisans anahtarı almayın derim. Bir süreliğine beklemekte fayda var.
Dediğiniz gibi yapınca etkinleştirebildim ama yeniden iptal olup olmayacağı meçhul.
 
Yeni bir anahtara boşuna para vermeyin bekleyin sorun çözülecektir, çokta önemli bir şey değil eğer düzelmezse hakkınızı ararsınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı