Windows ürün anahtarımı nasıl öğrenebilirim?

savana

Centipat
Katılım
26 Eylül 2022
Mesajlar
59
Bana şu an kullandığım bilgisayar birisi tarafından verildi ve verdiğinde Windows kuruluydu. Ürün anahtarımı nasıl öğrenebilirim?
 
Hiç programlarla uğraşmadan halledebiliriz. Bir metin dosyası açın ve içine şunları yapıştırın:

Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Function

Daha sonrasında sol üstten ---> dosya ---> farklı kaydet ve bu seçenekten ismini istediğiniz şekilde, uzantısını ise ''.vbs'' şeklinde değiştirin ve masaüstüne kaydedin. Kaydettikten sonra çalışıtırın, hali hazırda ekranda gözükecek.
 
 
Peki bir şey soracağım izninizle w7 geçicem eğer memnun kalmazsam w10'a geçicem tekrar bu ürün anahtarı ile W10 enterprise gelicekmi bana.
 
Peki bir şey soracağım izninizle W7 geçeceğim eğer memnun kalmazsam Windows 10'a geçeceğim tekrar bu ürün anahtarı ile Windows 10 Enterprise gelecek mi bana.

Evet, lisansınız kaybolmaz. Windows 10 geçtiğiniz zaman geri etkinleşir. Yani olması gereken bu.
 
Ben yapamadım sanırım.

O zaman bunu indirip, daha sonrasında farklı kaydet seçeneğinden uzatınsını ''.vbs'' yapıp halledebilirsiniz. Aynı şey fakat direkt kodun olduğu text dosyasını verdim.

1664208058351.png


BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB yazıyor.
Windows'u kırmışlar sanırım. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı