Rehber Windows Ürün Anahtarları

Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Bir sorum olacak. Ben jetlisans üzerinden key satın almıştım 30tl'ye. Retail olduğunu bu konuyu görünce öğrendim. Nasıl microsoft hesabımıza bağlayabiliyoruz? Bahsetmişsiniz ama nasıl yapıldığını göremedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Satın aldığınız ürün anahtarını etkinleştirdikten sonra türüne baktığınız da Retail olarak gözüküyorsa zaten Microsoft hesabınız da etkinleşmiş demektir. Eğer bağlanmasaydı zaten Retail olmazdı. O bahsi geçen hesabın tanımı da kısaca şu; bilgisayara Win10 yüklemeden önce giriş yaptığınız hesap olmuş oluyor.

Windows 10 üzerine yerel hesap kullanıyorum. Bağlı değilmiş internete bakınca gördüm hocam şimdi. Ayarlar->güncelleştirme->etkinleştirme sekmesi üzerinden kontrol edilebiliyor, bağlı değilse bağlanılabiliyormuş. Şimdi bağladım ben de ürün anahtarını hesabıma.

Bakın bunu bilmiyordum. Demek ki yerel hesaba bağlanıyormuş geçerli bir Microsoft hesabı girene kadar. Güzel bilgi oldu benim için, teşekkürler. Hayırlı olsun bu arada RETAIL seçerek güzel bir tercih yapmışsınız.

Hocam inanın bilmeden satın almıştım fiyatı cazip gelince. Almak isteyen arkadaşlar için siteyi tavsiye edebilirim. Daha önce başarılı ve sıkıntısız 4 alışveriş yaptım.

Hocam paylaştığınız site üzerinden bakınca retail ürün anahtarı oem ürün anahtarından daha ucuz, mantıken retail daha kullanışlı dolayısıyla daha pahalı olması gerekmez miydi?

Hocam paylaştığınız site üzerinden bakınca retail ürün anahtarı oem ürün anahtarından daha ucuz, mantıken retail daha kullanışlı dolayısıyla daha pahalı olması gerekmez miydi?

Hocam talep çok olduğu için fiyat farkı oluşmuş olabilir, anakarta gömüldüğü için daha çok kullanılıyor sanırsam.

Ancak RETAIL ürün anahtarını da sorunsuz kullanabilirsiniz, iyi yanından bakmak gerek; fiyatı oldukça uygun.
Ben dahil 4 kişiye aldım aynısından hiç problem yaşamadım.

Nereden aldınız acaba.

@The Towande hocam, ben Retail key almıştımda hala kullanmadım. Kullanmam için belli bir süre var mı yoksa istediğim zaman kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…