Rehber Windows Ürün Anahtarları

Evet, hocam. Temiz kurulum şart.
Hocam ben not defteri ile windows u etkinleştir yazısını silmiştim. Ama yaklaşık 30 dakika sonra o dosyayı sildim. Ve windows u etkinleştir yazısıyla kullanmaya devam ettim. CMD ye slmgr -dlv yazdığımda karşıma çıkan ekranda herhangi bi yerde kms yazmıyor ve slmgr /xpr yazınca da Windows bildirim modunda diyor. Eğer Retail key ile windows u etkinleştirirsem yinede format atmam gerekir mi?

%100 gereklidir diyemem ama şahsen kullandığınız sistemde önemli dosyalarınız bulunuyorsa ve performansın yanı sıra güvenliğinizi de uzun vadede düşünüyorsanız daha önce dediğim gibi temiz kurulum bu konu hakkındaki soru işaretlerini kaldıracaktır.

Başınıza bir şey gelmesi çok düşük bir ihtimal ama kesinlikle 0 değil.
Bunu çocuğunuza orijinal veya replika oyuncak almak gibi düşünün. Dışarıdan baktığınızda gözle görülür bir fark yok ancak içine indiğimizde sizin benim bilmediğim birçok farklı madde kullanılmış olabilir yapımında.

Merhaba, ben bilgisayar diskimi biçimlendirip sürekli Windows deneyleri yapıyordum test amaçlı. Her biçimlendirme sonrasında ISO ile Windows kurduktan sonra key istiyordu. Bende her defasında 4-5 kere SağlamLisans'tan key aldım. Sonra fark ettim ki aynı lisansı tekrar kullanabiliyormuşum. Ben diğer keylerimi satabilir miyim? Öyle bir hakkım var mı? Dolap gibi yerlerde satmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…