Çözüldü Windows Update "0x80070643" hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Merhaba herkese. Bu hatayı nasıl çözebilirim? 2 yıldır Windows'umda böyle bir sorun yoktu neden oldu acaba?

Dosya Ekleri

• 1704895482378.png
    1704895482378.png
    143,6 KB · Görüntüleme: 4.592
Evet birkaç arkadaşımada sordum bazılarına Update gelmiş bazılarına gelmemiş bir arkadaşım gelmedi dedi dün baktı gelmiş en iyisi beklemek sabrın sonu hayırdır. İyi sosyaller. 🫡

Arkadaşlar TikTok'ta şöyle bir video gördüm çözüme ulaşmamış güncelleme gelmemiş olan arkadaşlar bir denesin isterse tabii.

Son düzenleme:
Evet birkaç arkadaşımada sordum bazılarına Update gelmiş bazılarına gelmemiş bir arkadaşım gelmedi dedi dün baktı gelmiş en iyisi beklemek sabrın sonu hayırdır. İyi sosyaller. 🫡

Arkadaşlar TikTok'ta şöyle bir video gördüm çözüme ulaşmamış güncelleme gelmemiş olan arkadaşlar bir denesin isterse tabii.

Şu linkte mesajında arkadaş Wushowhide isimli bir yazılımdan ilgili Update hatasına sebep olan güncellemeyi gizleme olayını anlatmış denenebilir.

Microsoft'un kendisinin 0x80070643 Win. Update hatasına karşılık önerdiği şu yöntemleri ise riskli buluyorum, cmd/dos komut satırlarıyla değişiklik yapmak falan bana ters geliyor çekiniyorum.

https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/kb5028997-winre-güncelleştirmesini-yüklemek-için-bölümünüzü-el-ile-yeniden-boyutlandırma-yönergeleri-400faa27-9343-461c-ada9-24c8229763bf

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cmd/dos komut satırı yöntemi beni korkutuyor. Bu yüzden önümüz hafta Şubat 2024 Salı güncellemesine kadar bekleyeceğim, umarım Microsoft bu hatayı kendi içinde çözer bir düzeltme Update'i yayınlar. Eğer bir düzeltme gelmezse, artık Wushowhide gibi yöntemlerle Win. Update hatasına sebep olan ilgili güncellemeyi 'gizleme' yoluna gideceğim.

Forumdan bir hocamız yeni bir konu açmış ve çözümü belirtmiş deneyebilirsiniz.

Henüz çözülmedi güncelleme bekliyor herkes bana güncelleme geldi ve durum çözüldü bende şu an uyarı yok fakat hala sorunu yaşayanlar var.

Bende günlerdir aynı sorunu yaşıyorum ve sanırım bu sorun yüzünden AMD sürücülerinde sorun oluşuyor çünkü Windows ayarları güncel olmadan AMD sürücüleri düzgün çalışmıyormuş. (bu güncelleme ile ne alakası var hiçbir fikrim yok sadece AMD de böyle bir sorun oluşuyormuş)

Sorun hala devam ediyor mu? Microsoft aylık güncellemesi ayın 12,13 ünde geliyor bu güncelleme geldi mi? Geldiyse sorun çözülmüş mü bilgisi olan var mı? Microsoft sitesinden ISO indirme aracı ile indirip USB belleğe yazdırıp format atacağım. Ama sorunun çözülmesini bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı