Sorun hala devam ediyor mu? Microsoft aylık güncellemesi ayın 12,13 ünde geliyor bu güncelleme geldi mi? Geldiyse sorun çözülmüş mü bilgisi olan var mı? Microsoft sitesinden ISO indirme aracı ile indirip USB belleğe yazdırıp format atacağım. Ama sorunun çözülmesini bekliyorum.
12 şubat ve sorun güncel olarak devam ediyor. Konuda paylaşılan birkaç videoda ve güncellemenin resmi web sayfasında, kurtarma bölümünü 250 MB boş alan olacak şekilde biçimlendirme yöntemi önerilmiş. Fakat bunun çözüm olmayacağı belli. Halihazırda kendi makinemde kurtarma bölümünde 509 MB boş alan var fakat yine de aynı hatayı alıyorum. Microsoft'un kendisinin düzeltme yayınlayarak düzeltmesini bekleyeceğim veya gerekirse eksik kalsın. Kendim son kullanıcı olarak böyle müdahalelerde bulunmayı sevmiyorum.
Hocam aynı güncelleme bendeki de ve ben de güncelleyemiyorum.Kardeşimin Windows 10 yüklü bilgisayarında da durum aynı. Bir hafta kadar önce gelen güncelleştirmeyi bir türlü yapamadık.
x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 22H2 için 2024-01 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB5034441)
Umarım Microsoft en yakın zamanda hâlleder bu sorunu.Hocam aynı güncelleme bendeki de ve ben de güncelleyemiyorum.
Gerçekten şaka gibi. Şubat güncellemelerini yapabilmek için sorunlu olan güncellemenin yüklenmesini bekliyor ve hâliyle Şubat güncellemelerini yapamıyor bilgisayar.Arkadaşlar şubat ayı güncellemesi geldi ama hala düzelmedi hata devam ediyor. Microsoft bu durumu ciddiye almıyor.
Gerçekten şaka gibi. Şubat güncellemelerini yapabilmek için sorunlu olan güncellemenin yüklenmesini bekliyor ve hâliyle şubat güncellemelerini yapamıyor bilgisayar.![]()
Merhaba, benim de Windows 10 64 Bit sistemimde aynı hata şimdi oldu. Sanırım Update dağıtan serverlarla alakalı. Muhtemelen kısa sürede kendiliğinden düzelir.
Eki Görüntüle 2080392
Eki Görüntüle 2080393
Eki Görüntüle 2080392
Eki Görüntüle 2080393
Eki Görüntüle 2080394
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.