Çözüldü Windows Update "0x80070643" hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Merhaba herkese. Bu hatayı nasıl çözebilirim? 2 yıldır Windows'umda böyle bir sorun yoktu neden oldu acaba?

Dosya Ekleri

• 1704895482378.png
    1704895482378.png
    143,6 KB · Görüntüleme: 4.592
Sorun hala devam ediyor mu? Microsoft aylık güncellemesi ayın 12,13 ünde geliyor bu güncelleme geldi mi? Geldiyse sorun çözülmüş mü bilgisi olan var mı? Microsoft sitesinden ISO indirme aracı ile indirip USB belleğe yazdırıp format atacağım. Ama sorunun çözülmesini bekliyorum.

Sorun o şekilde çözülmüyor sanırım hocam henüz bir güncelleme yok bende yok şu an sorun ya da hiçbir uyarı.

12 şubat ve sorun güncel olarak devam ediyor. Konuda paylaşılan birkaç videoda ve güncellemenin resmi web sayfasında, kurtarma bölümünü 250 MB boş alan olacak şekilde biçimlendirme yöntemi önerilmiş. Fakat bunun çözüm olmayacağı belli. Halihazırda kendi makinemde kurtarma bölümünde 509 MB boş alan var fakat yine de aynı hatayı alıyorum. Microsoft'un kendisinin düzeltme yayınlayarak düzeltmesini bekleyeceğim veya gerekirse eksik kalsın. Kendim son kullanıcı olarak böyle müdahalelerde bulunmayı sevmiyorum.

12 şubat ve sorun güncel olarak devam ediyor. Konuda paylaşılan birkaç videoda ve güncellemenin resmi web sayfasında, kurtarma bölümünü 250 MB boş alan olacak şekilde biçimlendirme yöntemi önerilmiş. Fakat bunun çözüm olmayacağı belli. Halihazırda kendi makinemde kurtarma bölümünde 509 MB boş alan var fakat yine de aynı hatayı alıyorum. Microsoft'un kendisinin düzeltme yayınlayarak düzeltmesini bekleyeceğim veya gerekirse eksik kalsın. Kendim son kullanıcı olarak böyle müdahalelerde bulunmayı sevmiyorum.

Kardeşimin Windows 10 yüklü bilgisayarında da durum aynı. Bir hafta kadar önce gelen güncelleştirmeyi bir türlü yapamadık.

x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 22H2 için 2024-01 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB5034441)

Kardeşimin Windows 10 yüklü bilgisayarında da durum aynı. Bir hafta kadar önce gelen güncelleştirmeyi bir türlü yapamadık.

x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 22H2 için 2024-01 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB5034441)
Hocam aynı güncelleme bendeki de ve ben de güncelleyemiyorum.

Gerçekten şaka gibi. Şubat güncellemelerini yapabilmek için sorunlu olan güncellemenin yüklenmesini bekliyor ve hâliyle şubat güncellemelerini yapamıyor bilgisayar. 😡

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar an itibari ile subat güncellemesini aldım fakat ocak ayının guncellemesını yuklemediği için yüklemeye çalıştıkca hata aynı sekılde devam ediyor maalesef üzücü bir durum. şubat güncellemesini yapınca düzelicek sanmayın :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı