Windows Update 2 adet güncellemeyi yükleyemiyor

Selçuk Sercan

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows Update yaklaşık 1 aydır 2 adet güncellemeyi yüklemeye çalışıyor ama başarısız oluyor.

KB4549951
KB4550945

Çözümü nedir?

1588391214829.png

Hocam KB4549951 sorunlu bir güncelleme olabilir. Ya da en azından bende öyle. Ben sürekli ertelediğim için dün yükledim ve açılış süresi 30 saniye olan SSD sistemim, 1 dakika 50 saniyede açılmaya başladı. 30 saniye bile bana fazla gelirken 1 dk 50 saniye delirtti beni tabii ve kaldırdım güncellemeyi. Nasıl olacak nereye kadar öteleyebilirim bilmiyorum.

Hocam KB4549951 sorunlu bir güncelleme olabilir. Ya da en azından bende öyle. Ben sürekli ertelediğim için dün yükledim ve açılış süresi 30 saniye olan SSD sistemim, 1 dakika 50 saniyede açılmaya başladı. 30 saniye bile bana fazla gelirken 1 dk 50 saniye delirtti beni tabii ve kaldırdım güncellemeyi. Nasıl olacak nereye kadar öteleyebilirim bilmiyorum.

Bilmiyorum Update Catalog ile denedim ancak yine de yükleyemedim o güncellemeyi. Umarım Windows 2004 sürümünde düzeltirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı