Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Windows Update'i çalıştıramıyorum, çalıştırmaya çalıştığımda ise erişim engellendi diyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Birkaç aydır durum böyle bu arada, yeni fark ettim.
Windows Update'i çalıştıramıyorum, çalıştırmaya çalıştığımda ise erişim engellendi diyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Birkaç aydır durum böyle bu arada, yeni fark ettim.
Cnrnzl Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #11 @Sir Benjamin Regedit - hkey_local_machıne - System - currencontrolset - services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel). Hocam yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum düzelmedi neden kaynaklı acaba. Artı 0 Eksi
@Sir Benjamin Regedit - hkey_local_machıne - System - currencontrolset - services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel). Hocam yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum düzelmedi neden kaynaklı acaba.
hmzpst Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #12 Cnrnzl dedi: @Sir Benjamin Regedit - hkey_local_machıne - System - currencontrolset - services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel). Hocam yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum düzelmedi neden kaynaklı acaba.Eki Görüntüle 1830815 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı hatayı alıyorum, umarım cevap gelir Artı 0 Eksi
Cnrnzl dedi: @Sir Benjamin Regedit - hkey_local_machıne - System - currencontrolset - services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel). Hocam yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum düzelmedi neden kaynaklı acaba.Eki Görüntüle 1830815 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı hatayı alıyorum, umarım cevap gelir