Çözüm Windows Update hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kodlar ayni olmayabiliyor, yani sonundaki sayilar.

Regedit'ten mi diyorsunuz hizmet acmayi?

Evet hocam.

Sayılar değil ki dediginiz hizmeti bulamadım(size ekranimi acip gostersem ikimiz icinde daha iyi olur sanki)

Direkt bunu yap tek tek uğraşmaya gerek yok.

hocam selamlar bendede update hata veriyor şu hizmetler yerınde uygula dedikten sonra erişim engellendi yazıyor gittim regedit üzerinden yaptım yeniden başlattım yine erişim engellendi diyor

hocam selamlar bendede update hata veriyor şu hizmetler yerınde uygula dedikten sonra erişim engellendi yazıyor gittim regedit üzerinden yaptım yeniden başlattım yine erişim engellendi diyor
Aleykümselam, Regedit uzerinden 2 degerini girince otomatik kendi baslamasi lazim, ekstra hizmetlerden acmaya gerek yok.

Bunu da deneyin.

Rehber: Windows 10/11 hizmetleri varsayılana döndürmek

@@Prime777 ya hocam bakabilirmisiniz acaba.. yaptım herşeyi uyguladım ancak yine hata veriyor şu güvenlik güncellemesi . Resimi eklediysem %0'da kalıyor ardından hata veriyor​

yaptım ancak olmuyor yine hata veriyor

Son düzenleme:

@@Prime777 ya hocam bakabilir misiniz acaba. Yaptım her şeyi uyguladım ancak yine hata veriyor şu güvenlik güncellemesi. Resimi eklediysem %0'da kalıyor ardından hata veriyor​

Yaptım ancak olmuyor yine hata veriyor.

Yeni guncellemeyi bekleyin guvenlik guncellemesi surumune gore degisebilir de oyle cok kritik de degil. Surum guncellemesi olsa guncellemek icin diretmek normaldi.

Yeni guncellemeyi bekleyin guvenlik guncellemesi surumune gore degisebilir de oyle cok kritik de degil. Surum guncellemesi olsa guncellemek icin diretmek normaldi.
tamam sagolun hocam. o zaman güncellemesem bile bir sorun olmaz demi

Tamam sağ olun hocam. O zaman güncellemesem bile bir sorun olmaz değil mi?

Buyuk kritik guvenlik guncellemelerinden haberimiz oluyor genellikle. Ben duymadim cok onemli oldugunu. En son surum guvenlik guncellemesiyse Microsoft'un Update sitesinde yaziyordur ne amacla oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…