Windows Update indirme hatası - 0x80070643

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Bu hata Microsoft tarafından yok sayılabilir diye açıklanmış ve çözüm üzerinde çalıştıklarını bir sonraki güncelleme ile düzelteceklerini söylemişler. Ben güncellemeleri 1 aylığına duraklattım. Güncelleme tarihini geriye çekmezlerse en geç 10-13 şubatta gelen aylık güncelleme ile sorunu çözerler.

Eki Görüntüle 2087918
Ben de bunu söyleyene kadar dilimde tüy bitmişti. Ben de güncellemeyi gizledim videosunu da çekmiştim. 1 Ay duraklatmak yerine benim yaptığım yöntemle gizleyin derim yeni update geldiğinde farkında olabilmeniz açısından.

Ben de bunu söyleyene kadar dilimde tüy bitmişti. Ben de güncellemeyi gizledim videosunu da çekmiştim. 1 ay duraklatmak yerine benim yaptığım yöntemle gizleyin derim yeni Update geldiğinde farkında olabilmeniz açısından.

Gizlemezsek ne olur hocam öyle kalsa yeni güncellemeyi beklesek.

Gizlemezsek ne olur hocam öyle kalsa yeni güncellemeyi beklesek.
Sürekli arka planda indirmeye çalışacak boş yere. 13 Şubat'a kadar gizlemek en iyisi. PC boşu boşuna arka planda yüklemeye çalışmasın sonra tekrardan gizlemekten çıkarabilirsin.

Sürekli arka planda indirmeye çalışacak boş yere. 13 şubat'a kadar gizlemek en iyisi. PC boşu boşuna arka planda yüklemeye çalışmasın sonra tekrardan gizlemekten çıkarabilirsin.

Teşekkür ederim hocam.

Sürekli arka planda indirmeye çalışacak boş yere. 13 şubat'a kadar gizlemek en iyisi. PC boşu boşuna arka planda yüklemeye çalışmasın sonra tekrardan gizlemekten çıkarabilirsin.

Dediğiniz gibi uyguladım tekrar teşekkür ederim abone olup beğendim ayrıca yeni bir güncelleme geldiğinde yapmamız gereken işlem var mı daha sonra.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.

Dediğiniz gibi uyguladım tekrar teşekkür ederim abone olup beğendim ayrıca yeni bir güncelleme geldiğinde yapmamız gereken işlem var mı daha sonra.
Yapacağımızı sanmıyorum yeni güncellemeyi bekleyeceğiz sadece. Kendin 12 Şubatta o tool ile gizledik ya o gizlemeyi kaldırabilirim. Windows 11 Pro kurulu Asus laptopum var ayriyetten. Onda ise Recovery bölümünü 800mb yapmış otomatikmen. Windows 10'da yapmadı Microsoft neden bilmiyorum. Onun için de ek güncelleme getirir ya da göndereceği güncellemenin içine işler diye tahmin ediyorum.

Yapacağımızı sanmıyorum yeni güncellemeyi bekleyeceğiz sadece. Kendin 12 şubatta o tool ile gizledik ya o gizlemeyi kaldırabilirim. Windows 11 Pro kurulu ASUS laptopum var ayrıyeten. Onda ise recovery bölümünü 800 MB yapmış otomatikman. Windows 10'da yapmadı Microsoft neden bilmiyorum. Onun için de ek güncelleme getirir ya da göndereceği güncellemenin içine işler diye tahmin ediyorum.

Tamamdır hocam sağ olun recovery kurtarma bölümüne disk yönetimi kısmından mı bakılıyor eğer öyleyse benim 560 MB Windows 10 Pro kullanıyorum.

Tamamdır hocam sağ olun recovery kurtarma bölümüne disk yönetimi kısmından mı bakılıyor eğer öyleyse benim 560 MB Windows 10 Pro kullanıyorum.
Evet disk yönetiminden bakılıyor recovery bölümünün boyutu.
1705598149345.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı