Windows Update indirme hatası - 0x800f0806

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
RAM
2x8 XPG Gammix D10
SSD veya HDD modeli
WD Green 240GB + Seagate Barracuda 1TB
Ekran kartı
ASUS RX570 4GB
Anakart
ASUS A320M-F
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600
Selam arkadaşlar, bugün Windows 11 22H2 güncellemesini bilgisayarıma yükledim. Diğer gelen güncellemeleri yaparken birinde bu hatayı alıp duruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1663724697620.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehber içerisindeki yöntemleri dene. Olmazsa Microsoft Update Catalog üzerinden güncellemeyi manuel olarak yüklersin, o da rehber içerisinde mevcut.

Windows 11 22H2 yi Windows11InstallationAssistant ile akşam yükledim, bendede bu güncelleştirme yüklenmiyor..
sanırım temiz kurulum gerekli zaten windows 10 dan 11 e yükseltmiştim üşenmezsem bi ara yeniden temiz kurulum yaparım..
Üstteki rehberi denedim ama işe yaramadı bende, indirme %1 ilerleyip kaldı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
@HakanDurgut Microsoft Update Catalog üzerinden güncelleştirmeyi yükledin mi?

Bu rehber içerisindeki yöntemleri dene. Olmazsa Microsoft Update Catalog üzerinden güncellemeyi manuel olarak yüklersin, o da rehber içerisinde mevcut.

Microsoft Update Catalog üzerinden güncellemeyi indirip kurdum. Bilgisayarı da yeniden başlatmama rağmen Windows Update'de halen gözüküyor. Attığınız konudaki şeylerin de bir çoğunu denedim ancak bir değişim olmadı.

Microsoft Update Catalog üzerinden güncellemeyi indirip kurdum. Bilgisayarı da yeniden başlatmama rağmen Windows Update'de halen gözüküyor. Attığınız konudaki şeylerin de birçoğunu denedim ancak bir değişim olmadı.

Windows'un arama yerine winver yazıp ekran görüntüsü atabilir misin?

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Update'de çıkan tekrar dene'ye tıklayınca düzeldi arkadaşlar. Onu denemeden yazmıştım direkt kusura bakmayın. Aynı sorunu yaşan varsa Microsoft Update Catalog'dan indirince çözülüyor.

@HakanDurgut Microsoft Update Catalog üzerinden güncelleştirmeyi yükledin mi?
Tabiki hayır :( dikkatlice okumak pek huyumuz değil sanırım..

Microsoft Update Catalog tan indirip kurdumpc yi yeniden başlattı sonrasında tekrar güncellemeyi kur deyince indirip hızlıca kurdu.. Teşekkürler

Sanırım sadece bu işlemi yapmak yeterli..

1663773280433.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı