Windows Update kapatılamıyor

deathbat

Kilopat
Bilgisayarımın güncellemelerini ne kadar da belli zaman aralıklarıyla "elimle" yapmak istesem de bilgisayarım buna izin vermiyordu, her seferinde ben oyundayken ya da başka bir işle uğraşırken kendi kendine açılıyordu. Ayarını "elle" yapıyorum olmuyor "devre dışı" yapıyorum olmuyor. Her zaman PC'yi açtığımda devre dışı bırakıyordum sorun olmuyordu ama artık hizmetlerden dahi Windows Update'i kapatamıyorum. İnternetim kısıtlı, öğrenci yurdunda kalıyorum ama bu beyefendi arkada yaya yaya güncelleme indiriyor. Var mıdır bir çare?

Yeni güncellemeler ile artık kapatmak pek mümkün değik. Bir aralar tarifeli bağlantıya ayarlayınca güncellemeler duruyor diye hatırlıyorum.
Daha dün hizmetlerden kapattığımı hatırlıyorum ya şimdi tüm yazılar silik durumda kapatamıyorum hizmetlerden. Disk kullanımını da dayıyor sona oyunları kastırıyor. Tarifeli kullanımı açtım da evime döndüğümde kabloyla kullanıyorum orda gene çalıştıracak kendisi. Regeditten kapatılabildiğini duydum o da sahiplik alma falan diyor bunaldım iyice.

Format atmayı denedin mi? Windows 10'un eski sürümlerini kurabilirsin çok baydıysan.

Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Update hizmeti silme diye aratırsanız kolayca bilgi sahibi olabilirsiniz. Bende mobil veriden kullandıgım için silmiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı