Öncelikle merhaba arkadaşlar 
Arkadaşlar kullandığım leptop Acer V3-571G başıma bu ses sorunu tekrar gelmişti ve İstanbulda acer yetkili servise yolladım yaptılar geldi bilgisayarım ve 2 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi. Yetkili servisin çözüm notuna bakarsak sorun yazılımsaldı "sorunlu olan sistem yeniden yüklendi, genel bakım yapıldı" ve bilgisayarım 2 gün ses sıkıntısı vermeden çalıştı. Sorun şuydu bilgisayarı açıyorum 1 dakika sonra ses gidiyordu hiçbir uygulamadan ses gelmiyordu
. Windows 8 kullanıcısıyım 2 gündür ses sıkıntısı hiç yoktu ve bugün Windows Güncelleştirmeleri otomatik yükledi ve yeniden başlatmam gerektiğini söyledi bende başlattım fakat tekrar aynı sorun nüksetti 
BİLGİSAYARA RESET ATINCA SES GELİYOR AMA 1 DAKİKA SONRA TEKRAR GİDİYOR.
Recovery yaptıydım yine aynısı oldu güncelleştirmeden sonra
bir arka plan programı var herhalde sürekli ses ayıgıtını kullanıyor
. Anlayan arkadaşların yardım etmesini istiyorum lütfen 
Arkadaşlar kullandığım leptop Acer V3-571G başıma bu ses sorunu tekrar gelmişti ve İstanbulda acer yetkili servise yolladım yaptılar geldi bilgisayarım ve 2 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi. Yetkili servisin çözüm notuna bakarsak sorun yazılımsaldı "sorunlu olan sistem yeniden yüklendi, genel bakım yapıldı" ve bilgisayarım 2 gün ses sıkıntısı vermeden çalıştı. Sorun şuydu bilgisayarı açıyorum 1 dakika sonra ses gidiyordu hiçbir uygulamadan ses gelmiyordu
BİLGİSAYARA RESET ATINCA SES GELİYOR AMA 1 DAKİKA SONRA TEKRAR GİDİYOR.
Recovery yaptıydım yine aynısı oldu güncelleştirmeden sonra

Son düzenleyen: Moderatör: