Çözüldü Windows Update Sonrası Bilgisayarımdan Ses Gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cashRoot

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar :)

Arkadaşlar kullandığım leptop Acer V3-571G başıma bu ses sorunu tekrar gelmişti ve İstanbulda acer yetkili servise yolladım yaptılar geldi bilgisayarım ve 2 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi. Yetkili servisin çözüm notuna bakarsak sorun yazılımsaldı "sorunlu olan sistem yeniden yüklendi, genel bakım yapıldı" ve bilgisayarım 2 gün ses sıkıntısı vermeden çalıştı. Sorun şuydu bilgisayarı açıyorum 1 dakika sonra ses gidiyordu hiçbir uygulamadan ses gelmiyordu :(. Windows 8 kullanıcısıyım 2 gündür ses sıkıntısı hiç yoktu ve bugün Windows Güncelleştirmeleri otomatik yükledi ve yeniden başlatmam gerektiğini söyledi bende başlattım fakat tekrar aynı sorun nüksetti :(

BİLGİSAYARA RESET ATINCA SES GELİYOR AMA 1 DAKİKA SONRA TEKRAR GİDİYOR.

Recovery yaptıydım yine aynısı oldu güncelleştirmeden sonra :( bir arka plan programı var herhalde sürekli ses ayıgıtını kullanıyor
s20.gif
. Anlayan arkadaşların yardım etmesini istiyorum lütfen :(

Sorun 1.png
Sorun2.png
Sorun3.png
Sorun4.png
Sorun5.png
Sorun6.png
Sorun 1.png
Sorun2.png
Sorun3.png
Sorun4.png
Sorun5.png
Sorun6.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hoparlörüm bozuk değil çünkü bilgisayarı reset atınca ses geliyor 1 dakika daha çalışıyor bu bir program tarafından oluyor diye tahmin ediyorum :(

Acer bilgisayarlarda Acer Recovery Management diye birşey var sistemi ilk günkü haline getiriyorlar. Fakat ben bilgisayarı garantiye götürdüğümde Sorunlu olan sistem kaldırılarak yeniden kuruldu dediler. Ben bu sistem üzerinde bir değişiklik yapmadım :( Ne olduysa 1 saat önce Windows Update güncelleştirmesi yüzünden oldu. Ben Eylem Merkezini açtığımda sarı yazıyla yazılmış Windows update sonrası yeni 3 bilmemne falan yazıyordu bin pişmanım o yazıyı kapattığıma :( belki o programlar sesi engelliyor diye düşünüyorum.

Evet hepsi güncel.

Arkadaşlar Windows Update'den sonra karşılaştığım bir resmi de paylaşayım.

Adsız.png

Kardeşim ben sonu 351 ile biten windows güncelleştirmesini kaldırdım ve restart attım sorun çözüldü sırf sana yazmak için üye oldum bi dene bence :)

Öncelikle forumda yeni olduğumdan yaptığım bazı hataları anlayışla karşılayan forum yöneticilerine teşekkür ederim. :)

Dostum dediğini yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım şuan geçirdiğim 3 dakikalık zamanda herhangi bir sorun yok. :)

İnşallah bir sıkıntı tekrar nüksetmez. İlgin için çok teşekkür ederim. :)

Aynı sorun bende de var acaba sorunun çözümü sonu 351 olan güncelleştirme silinince düzeldi mi?

Öncelikle forumda yeni olduğumdan yaptığım bazı hataları anlayışla karşılayan forum yöneticilerine teşekkür ederim. :)

Dostum dediğini yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım şuan geçirdiğim 3 dakikalık zamanda herhangi bir sorun yok. :)

İnşallah bir sıkıntı tekrar nüksetmez. İlgin için çok teşekkür ederim. :)
Sorunun düzeldi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı