Windows Update Sonrası NVIDIA Ekran Kartı Gözükmüyor

Cidden çok ilginç aygıt yöneticisinde başka gözükmeyen bir donanım var mı?

Diğer hiçbir parçada sıkıntı yok. Gizli olanları göster dediğimde Nvidia GTX 1050 gözüküyordu ama DDU ile temizledikten sonra o da gözükmemeye başladı. Dediğim gibi bu durumla daha önce de karşılaşmıştım ve format atınca düzelmişti. Ancak bu sorun her ay yaşanacaksa işimiz iş, daha 2 aylık laptop.

Diğer hiçbir parçada sıkıntı yok. Gizli olanları göster dediğimde NVIDIA GTX 1050 gözüküyordu ama DDU ile temizledikten sonra o da gözükmemeye başladı. Dediğim gibi bu durumla daha önce de karşılaşmıştım ve format atınca düzelmişti. Ancak bu sorun her ay yaşanacaksa işimiz iş, daha 2 aylık laptop.

Bu zamanda bu sorunu yaşamanız çok üzücü siz en iyisi servise verin 2 aylık laptop için cidden çok garip umarım sorunu halledebilirsiniz.

DDU ile sadece NVIDIA'yı mı sildiniz yoksa Intel'i de sildiniz mi? İşlemci modelinize uygun Intel Graphics sürücüsünü Intel'in indirme merkezinden indirin ve yapmadıysanız DDU ile Intel'i de kaldırıp önce güncel Intel sürücüsünü, sonra güncel NVIDIA'yı kurmayı deneyin.

Bu sırada internetiniz kapalı olsun, Windows Update sürücüyü kendi kafasına göre kurmaya çalışmasın.
DDU programını güvenli modda kullanın, daha sağlıklı olur. Güvenli moda nasıl gireceğinizi internetteki rehberlerden bulabilirsiniz.

Dizüstü bilgisayarınızın marka modeli nedir? Hangi işlemci mevcut?

Çareyi format atmakta buldum, otomatik olarak yüklendi Nvidia sürücüsü. Kalıcı olarak Windows Update kapattım. Teşekkürler herkese.

Windows'un otomatik sürücü kurma ayarını kapatmanızı tavsiye ederim. Bazen sizin yaşadığınız gibi can sıkıcı durumlar olabiliyor.

Bu Bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Donanım>Aygıt Yükleme Ayarları>Hayır kutucuğunu seçebilirsiniz.

Windows'un otomatik sürücü kurma ayarını kapatmanızı tavsiye ederim. Bazen sizin yaşadığınız gibi can sıkıcı durumlar olabiliyor.

Bu bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Donanım>Aygıt Yükleme Ayarları>Hayır kutucuğunu seçebilirsiniz.

Bunu da kapattım. Mümkünse var olan tüm güncelleştirmeler benden uzak dursun. Teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı