Rehber Windows Vista - Vienna Extended Kernel kurulumu

Kernel’i kim dağıtıyor acaba?
Yani bu modu kim yaptı?

Sen hiç anlamıyor musun? Bende vista kullanıyorum karış hadi. Buraya gelip format atamazsın tamam mı
Gözüme pek güvenilir gelmedi .
Gelse şaşardım.

Buraya gelip format atamazsın tamam mı?

Windows 10 ile Windows Vista kurulumları aynı, Windows 10 kurmayı gayet iyi bildiğim gibi Windows Vista'yı da kurmayı gayet iyi biliyorum.

Sen hiç anlamıyor musun? Bende Vista kullanıyorum karış hadi. Buraya gelip format atamazsın tamam mı

Daha önce sizi bir konuda görmüştüm ve millete atarlı giderli konuşuyordunuz, hala aynısınız. Ben kimseyi zorlamadım, sadece Vista kullanmanın neden riskli olduğunu anlattım. Tahminimce 9-10 yaşlarındasınız, büyüklerinizle saygılı konuşmanızı öneriyorum.

9, 10 yaşındamıyım? hahah çok güldüm. Daha 16 yaşında olduğumu belirtirim. O zaman onlar atarlı konuşmasınlar yetti vista düşmanlığı artık.

Zaman onlar atarlı konuşmasınlar yetti Vista düşmanlığı artık.

1- Vista'yı diğer işletim sistemler (Windows, linux) ile karşılaştırmak için önce Vista'nın aktif güncelleme alması gerekiyor, Vista'nın güncelleme desteği kesildi.
2- kimsenin Vista'ya düşman olduğu yok, oyun hamurundan kendinize düşman yaratıyorsunuz, Vista zamanında çok iyi bir işletim sistemiydi ama eskide kaldı. Şunu anlayın artık.

9, 10 yaşında mıyım? Hahah çok güldüm. Daha 16 yaşında olduğumu belirtirim.

13 yaşındayım ve sizden daha saygılı konuştuğuma eminim, büyükleriniz derken kendimi kastetmedim ayrıca, forumdaki 25-30 yaşlarındaki insanlarla da böyle konuşuyorsunuz.

Ben sizle uğraşmayayım işletim sistemi uzmanı olarak gördüğüm @PossibleTurco açıklasın size Windows Vista neden 2021'de kullanılmaz

Aman hocam beni şu Vista fanboy tayfadan uzak tutun. Burada 40 tane delil ortaya koyarım yine de anlamazlar.

Aman hocam beni şu Vista fanboy tayfadan uzak tutun. Burada 40 tane delil ortaya koyarım yine de anlamazlar.

Fanboy değilim hoşuma gittiği için kullanıyorum (Windows 7 sanal makine)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…