Hocam link atabilir misiniz?
Link atmayı deniyorum ama olmuyor site de sorun var galiba, Technopat Windows Vista extended kernel ISO kurulum yazarsan çıkar.
Hocam link atabilir misiniz?
Yani eğer ki dikkatli bir kullanıcıysanız desteklenmeyen işletim sistemlerini kullanabilirsiniz fakat bir de normal insanlar var. Onlar hiç ilgilenmiyorlar. İlgilenmeyen birisine tabi ki Windows 11 veya 10 kullan demek en doğrusudur.Bende risklerinden bahsediyorum.
Güncel bir sisteme W7 kuramayacağına, en azından harici bir destek almadan kuramayacağına yemin edebilirim. Vista ise haha.Windows 10 ile Windows Vista kurulumları aynı, Windows 10 kurmayı gayet iyi bildiğim gibi Windows Vista'yı da kurmayı gayet iyi biliyorum.
Vista'yı nerede savunmuşum merak ettim? Benim gözümde 7'nin demosu, severim orası ayrı.@Windows 7 siz Vista fanlarını da anlamak imkansız, ufak bir laf söyleyince adamı salmıyorsunuz. 2006'da çıkmış desteklenmeyen bir işletim sistemini bu kadar savunmanın anlamı ne acaba?
Extended kernel ile Windows 8-10 için olan driverlar ve yeni çıkan oyunlar çalışır mı?
Vista'yı nerede savunmuşum merak ettim? Benim gözümde 7'nin demosu, severim orası ayrı.
Umarım işinize yarar.Çok eski bir notebook'um var, maksimum Vista çalıştırbiliyor. Bunu deneyeceğim, anlatımınız çok klasik ve anlaşılır olmuş.
Yarayamadı. Benimki 32 bitti, ve sizinki 64 Bit içindi. Anlamam geç oldu.Umarım işinize yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.