Windows Vista'dan yeni bir işletim sistemine geçiş yapmak

Benim bir Vista kullanıcısıyım ve artık yeni bir işletim sistemine geçmek istiyorum. Direk upgrade olarak bir yükseltme olursa çünkü USB şu an evde bulunmuyor. Sistemim alta yazıyorum bir sıkıntı yaşar mıyım driver olarak?

Sistem:
Ağ bağdaştırıcı: Realtek rtl8187b Wireless 802.11b/g 54 Mbps USB 2.0 network adapter.

İşlemcim: Pentium (r) Dual-Core CPU T450 2.30 GHz.

32 Bit işletim sistemi var.

Şimdiden herkese teşekkürler.

@Recep Baltaş @Murat5038 @Yener K. @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Format USB'si yoksa DVD oluştur veya satın al. Bizim orada 10 TL'ye format DVD'si satılıyor. Belki yakında varsa sizin orada da satılıyor olabilir.

Yenilik istiyorsan Windows 7’ye geç. Eğer görünüm hoşuna gitmezse hafif bir Linux dağıtımı veya Windows 8 yükle. Windows 8 cihazında kötü çalışabilir ama. Bence sistemin için Windows 7 en iyi seçim.

Linkten ulaşabilirsiniz. Daha sonra ise USB belleğe yazdırabilirsiniz. Daha iyi olur.

Linkten ulaşabilirsiniz. Daha sonra ise USB belleğe yazdırabilirsiniz. Daha iyi olur.
USB yok dedi ama.

USB yok dedi ama.
DVD olarak yazma ihtimali de var. Fakat en iyisi bir USB temin etmek. UltraISO gibi programlar ile DVD'ye yazılabilir. Piyasada satılanlar tam olarak nedir, bilemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı