Windows Vista'ya güncellemeleri entegre etme

798799

Femtopat
Arkadaşlar merhaba, Windows Vista'ya güncelleştirmeleri nasıl entegre ederim? Vista cihazda vlite kullanmıştım ama yüklememişti, Vlite'ı Windows 11'de kullandığımda mavi ekran veriyordu, diğer programlar ise 7'den aşağısını desteklemiyor, cidden Vista üvey evlat gibi...

Demek ki Microsoft bazı güncelleştirmelerden eski sürümlere Windows Update desteğini de kesmiş. O bazı güncelleştirmeler yapılınca hata devam ediyor mu? Birde sürüm çok eski bu hatalar çok normal.

Ediyor hocam maalesef. Windows 7 de bile aynı.
Akşam müsait zamanda konuyla ilgili detay bakarım ekstra bir şey varsa paylaşırım.

Hocam güncellemeleri yaparken 80072EFD hatası alıyorum. Güncellemeleri yüklemek için bazı güncellemeler var onları yüklüyorsun, sonra yükleniyor. 2 sene öncesine kadar yükleniyordu.

Buradaki Vista bölümündekileri dener misiniz hocam?

Son düzenleme:
O zaman internette bulunan Microsoft Catalog'taki Windows Vista güncellemelerini yükleyip bir ISO siz hazırlayın. Böylelikle Türkçe sürüm konusundaki sorunu siz çözebilirsiniz.

O zaman internette bulunan Microsoft Catalog'taki Windows Vista güncellemelerini yükleyip bir ISO'siz hazırlayın. Böylelikle Türkçe sürüm konusundaki sorunu siz çözebilirsiniz.

Hocam vallahi güncellemeler var ama entegre edemiyorum. Onları MSU dosyasına çevirebileceğimiz bir program var mı?

O zaman internette bulunan Microsoft Catalog'taki Windows Vista güncellemelerini yükleyip bir ISO'siz hazırlayın. Böylelikle Türkçe sürüm konusundaki sorunu siz çözebilirsiniz.

Hocam hazırlarım hazırlamasına ama sorun şu: Vista için entegre programı bulamıyorum maalesef.

Hocam vallahi güncellemeler var ama entegre edemiyorum. Onları MSÜ dosyasına çevirebileceğimiz bir program var mı?

Hocam hazırlarım hazırlamasına ama sorun şu: Vista için entegre programı bulamıyorum maalesef.

Vlite var ama o da sadece Vista'da çalışıyor, Windows 11 de mavi ekran veriyor. Hatta vlite da dosyaları entegre etmemişti, bir araştırsanız sevinirim. NTLite var ama nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Dism++ diye bir uygulama hatırlıyorum o sizin işinizi görür mü acaba bi kontrol edin. Eski işletim sistemi için çok uğraşacaksanız deneme yanılma yoluyla her şeyi yapmak durumundasınız. Normalde Windows ile bağı kestim çok uzun zamanlar önce Vista kullandım o yüzden hangi programın uyumlu oluşunu siz araştırsanız daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı