Windows XP CS:GO Oynatır mı?

DDR2 çok ama çok kötü olduğu için hemen DDR4 sistem toplamalısınız çünkü arasında çok ama çok fark var ve insanların bütçesi umrunuzda olmadığı için sallayıp duruyorsunuz. 120 TL bütçe ile DDR4 anakart bile alamazken ben 120 TL bütçeyle sistemi tamamlıyorum. Ama DDR4 olmadığı için gereksiz olur benimkisi.[/QUOTE]

Xp de oynarsın oyun xp yi destekler fakat sistem özelliklerin optimizasyon sorunları yaşatabilir sistem parçalarını yükseltmek yerine artık yeni bir pc alma vakti gelmiş gibi görünüyor bu arada bende xp kullanıyorum CS:GO oynatıyordu fakat düşük ayarlarda da dahi kasma yapıyor

Bak anakartının Xeon desteğide varmış. Sahibinden' den alırsın bir Xeon işlemci ve RAM daha sonrada ekran kartı alırsın. Yapılmayacak şey değil. Sen bir işte çalışamaz mısın?

Windows XP hepimiz için bir efsanedir. Fakat sistem güncelliğini yitirdiği için artık pek iyi oynayabileceğini sanmıyorum.

İşletim sisteminiz uygun fakat bileşenleriniz aşırı derecede kötü bu yüzden oynayamazsınız. Tecrübe ile sabit (2017 Ağustos ayına kadar Windows XP ile CS:GO oynadım)

Ram miktarın düşük. Yükseltirken oynatır

Hocam destek kalkacak. Steam kaldıracak desteği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…