Windows XP CS:GO Oynatır mı?

Yalnız arkadaşın dediği biraz gerkesiz bir fikir. O anakartlan en fazla DDR2 RAM takılıyor. Yani sıkıntı şurada;
1. Aşama anakartı değiştirmek
2. Ucuz kaliteli anakarta uygun işlemci takmak
3. Ekran kartının yükseltmek
4.DDR4 ya da DDR3 en az 1333mhz 4gb ve üstü ram takmak olacaktır.

Arkadaşın dediği ekran kartını bunları yapmadan takarsanız "darboğaz" adı verilen uyumsuzluk sorunları yaşanır.
DDR2 çok ama çok kötü olduğu için hemen DDR4 sistem toplamalısınız çünkü arasında çok ama çok fark var ve insanların bütçesi umrunuzda olmadığı için sallayıp duruyorsunuz. 120 TL bütçe ile DDR4 anakart bile alamazken ben 120 TL bütçeyle sistemi tamamlıyorum. Ama DDR4 olmadığı için gereksiz olur benimkisi.[/QUOTE]

Xp de oynarsın oyun xp yi destekler fakat sistem özelliklerin optimizasyon sorunları yaşatabilir sistem parçalarını yükseltmek yerine artık yeni bir pc alma vakti gelmiş gibi görünüyor bu arada bende xp kullanıyorum CS:GO oynatıyordu fakat düşük ayarlarda da dahi kasma yapıyor

Bak anakartının Xeon desteğide varmış. Sahibinden' den alırsın bir Xeon işlemci ve RAM daha sonrada ekran kartı alırsın. Yapılmayacak şey değil. Sen bir işte çalışamaz mısın?

Windows XP hepimiz için bir efsanedir. Fakat sistem güncelliğini yitirdiği için artık pek iyi oynayabileceğini sanmıyorum.

İşletim sisteminiz uygun fakat bileşenleriniz aşırı derecede kötü bu yüzden oynayamazsınız. Tecrübe ile sabit (2017 Ağustos ayına kadar Windows XP ile CS:GO oynadım)

Öncelikle Selamın Aleyküm. Benim bilgisayarım Windows 7. Ben CS:GO satın aldım. Ama oynayamıyorum. Oynamak için bilgisayarımı Windows Xp yaptırıp RAM eklesem CS:GO açar mı? Gerekir diye alt tarafa sistem özelliklerimi yazıyorum.
-1GB DDR2 RAM
-Nvidia Geforge 100 Ekran kartı
-İntel(R) Pentinum(R) 3.40GHz İşlemci
-220W Power Suply
-Asus P5KPL AM-SE Anakart
-150GB Hard disk
-1 Adet işlemci fanı (PSU kullanımı için)
-1 Adet arka fan (PSU kullanımı için)
-32 Bit işletim sistemi
Arkadaşlar bunları yazmamın sebebi kaç GB RAM daha takabilirim. Onun için. İyi günler.
Ram miktarın düşük. Yükseltirken oynatır

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı