Windows XP deneyimlerim

Değilim .
Cidden RAM pahalı değil ki en kötü anakart 4 GB destekliyor onunla da en azından 7 kullanılır.

2000 yılında satın aldığım Casper marka bilgisayar var intel pentium 4 işlemcisi var 1,4 GHZ Üzerinde orjinal Windows Milenyum yüklüydü. Bodrumda duruyor. Bios pilini değiştirip XP kursam çalışır mı? Nostalji yapasım geldi

Böylesi eski makinenin driverlarını bulamazsanız sıfır kurulum yapmadan Windows 2000'e yükseltin. Yedeğini almayı unutmayın çünkü Casper OEM'li Millenium Edition'ı tekrar bulmanız çok zor olacak.

Ya üstad bende eski bilgisayarımı canlandırmaya çalışıyorum biraz nostalji yapıcamda. En son attırdığım formatta windows 7 kurulmuştu şimdi bende windows xp kuruyorum fakat ilk mavi setup ekranında sonra belki biliyosundur herhangi bir tuşa basın diyor orda tuşa basmayınca setupa geçiyodu bende basmıyorum fakat bilgisayarda ya bi hata oluşuyor yada disk read error occured diyor napmam gerek biliyor musun?

XP'nin CS GO kaldırması mümkün değildir. Siz CS GO rahatlıkla açıyor de misiniz.

Zamanında az kullanmadım. Windows XP kurulumunun sonundaki o müziği dinlemek, Pinball oyunu oynamak, Bliss'i bakakalmak, aramadaki köpeği görünce mutlu olmak falan güzel günlerdi.

Zamanında az kullanmadım. Windows XP kurulumunun sonundaki o müziği dinlemek, Pinball oyunu oynamak, Bliss'i bakakalmak, aramadaki köpeği görünce mutlu olmak falan güzel günlerdi.

Aramadaki köpeğin ismi Cingöz'dü yanlış hatırlamıyorsam. Onu ben de severdim.

Aslında eski bir netbookuma kurmak isterdim. Ama maalesef ekran kartının Xp desteği yok. Başkalarının yaptığı driverlarda da 3d desteği yok.

Bu arada netbookun özellikleri: Atom n2600 işlemci, Gma3600 ekran kartı, 2gb ram, 320gb hdd.
Eğer bu özellik de netbooka düzgün bir şekilde Xp kurmayı başarabilen olduysa ekran kartı driverını benle paylaşırsa sevinirim.

Windows XP sürücüsü için gerekli adres:

Tarayıcı olarak Pale Moon örnek gösterilmiş.
Google Chrome 86 kullanılabilir. Pale Moon'a eşlik edebilir.
İndirmek için gerekli adres: Google Chrome.7z
Kuruluma gerek yok. İndirdiğiniz ZIP dosyasını ayıkladığınızda oluşan "Google Chrome\Chrome\Application" dizininde bulunan 360chrome.exe ile uygulamayı başlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…