Windows XP hala kullanılır mı?

2020 yılında Windows XP artık herhangi bir güvenlik güncellemesi almadığından dolayı, kişisel kullanımda hiç de hoşunuza gitmeyecek deneyimler ile karşılaşmanız kabil; işbu yüzden de Windows XP kullanmanızı önermiyorum.​
Bazı internet sitelerinde çoğu OS üzerine hafifletme işlemleri yapılıyor; hem az yer kaplıyor hem de kişisel kullanımda gereksiz olan servisleri içermiyor; Windows XP kullanmanız yerine araştırmanızı ve denemenizi tavsiye ederim.​

XP'yi sadece çok eski bilgisayarlarda oyun için öneriyorum. Eğer günlük kullanım için bir İS istiyorsanız Windows 7 en iyi seçenek. Takılması sorun ise bazı ayarları kapatarak bellek kullanımını azaltabilirsiniz. Ben uğraşmayıp "lite" denen sürümlerden birini kurdum fakat bunların ne kadarı güvenilir bilemeyeceğim. Tavsiyem temiz bir Win 7 kurulumu ile internetten performans önerilerine bakmanız olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı