Birden fazla kişi aynı keyi kullanınca ne oluyor, herhangi bir sorun oluşuyor mu?Çalışıyor.
Hayır, Generic keylerin sadece kurulumda key giriş ekranının geçilmesi için varolur. Windows'u orijinal olarak kullanmak için Windows'u kurduktan sonra bir daha key girmeniz lazımdır, fakat keyin satın alınmış ve herkese açık olmamış olması lazımdır.Birden fazla kişi aynı keyi kullanınca ne oluyor, herhangi bir sorun oluşuyor mu?
Windows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası
İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: İngilizce. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 bit. İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: Türkçe. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 Bit.www.technopat.net
Ürün anahtarını generic olarak netten bulursunuz.
Ve de sanal makineye kurun.
Gerçeğe kurup da sistemi kötü etmeyin.
- FRH2X-6VD7F-YH2TV-2V8B7-J46F6
- Qkbgy-tbjfg-F448Q-24KR9-48xpj
- F9qv9-hdyr3-6qdr4-pgvw9-gtbbj
- H49F9-8rtvg-mtcvh-G2MFK-C47C8
Zarar gelmez ama sisteminiz yeniyse Windows XP kurmak tam bir işkence gelir.Ben gerçeğe kuracağım sisteme zarar gelir mi?
Keyler calismiyorWindows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası
İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: İngilizce. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 bit. İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: Türkçe. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 Bit.www.technopat.net
Ürün anahtarını Generic olarak netten bulursunuz.
- QKBGY-TBJFG-F448Q-24KR9-48XPJ
- F9QV9-HDYR3-6QDR4-PGVW9-GTBBJ
- H49F9-8RTVG-MTCVH-G2MFK-C47C8
Saol kral ihtiyacım vardıWindows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası
Ürün anahtarını Generic olarak netten bulursunuz.
- QKBGY-TBJFG-F448Q-24KR9-48XPJ
- F9QV9-HDYR3-6QDR4-PGVW9-GTBBJ
- H49F9-8RTVG-MTCVH-G2MFK-C47C8
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.