Windows XP kurulmuyor

Yandexg

Picopat
Arkadaşlar Windows 10 kur filan demeyin. PC kötü olduğu için Windows XP kurmam lazım ama kuramadım bir türlü.
Elimde 8 GB flash var Rufus vb denedim CD yeri açılmıyor Windows XP kurmam gerek yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Ben de diyorum bu neden lanet olası internete girmiyor diye. Serifika ile ilgili bir şey yazıyordu aslında. Peki bu sertifikaları resmi olarak indirebileceğimiz site o verdiğiniz site mi hocam yukarıda?
Kendi sitesinden indirmiyor sertifikaları. Komut dosyası hali bu mesela. Microsoft'un Update sunucularından indiriyor olması lazım lakin programın içini bilemem. Ben yazmadım.
Kod:
@echo off
pushd %CD%
cd /d %Temp%
curl -L -k -o authrootstl.cab http://ctldl.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootstl.cab
curl -L -k -o disallowedcertstl.cab http://ctldl.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/disallowedcertstl.cab
expand authrootstl.cab -R .\
expand disallowedcertstl.cab -R .\
del authrootstl.cab disallowedcertstl.cab
certutil -addstore -f root authroot.stl
certutil -addstore -f disallowed disallowedcert.stl
del authroot.stl disallowedcert.stl
echo Done!
popd
timeout /t 3 >nul

Belki bu videoda ki çözüm işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oldu teşekkürler ISO'yu yazıyor şu anda.

Kurarken anahtar isterse google dekiler çalşyor mudur?

Ben yakın zamanda XP kurulumu yaptım. Bazı cihazlara sadece kurmak yetmiyor.
İnternete girmek için bununla kök sertifikalarınızı güncelleyeceksiniz.
(ZIP dosyasının şifresi: password )

Evet, internetteki Key oluyor hala, gerçi bu ISO'ya bağlı bir durum. Ayrıca Chrome'un eski sürümünü indireceksiniz.

Windows XP yıllarından kalma program arşivim var eski cihazları tamir etmek için. Office 2007, Visual Studio 2008 vb. ☺️

Artık Abandonware (terk edilmiş yazılım) olduğu için XP ISO dosyasının yanında Key'de veriyorlar.

@Kartellmeto Windows 98 falan mı, kullanıyorsunuz? 🤣
Hocam bir de bunu nasıl buldunuz mesela bu problemdendir diye?

Neden mi sordum? Çünkü ben YouTube'da genelde şu şekilde arama yaptım.

Kod:
Your connection is not private problem on Windows 7

veya

Windows 7 internet connection problem

Hintliler ya da Pakistanlılar çıkıyor genelde. Videolarını incelediğimde ise tek yaptıkları şey Çerezleri temizleme sapık sapık şeyler.

Yine kurulumda hata verdi anlamadım ben bu işten bir şey şimdi farklı ISO deniyorum.

Daha önce Lubuntu kurmuştum beğenmedim oyun filan oynuyorum genellikle.
Arch + LXQT kullanırsan hem son sürüm güncellemeleri de alırsın.
LXQT kullanmak zorunda da değilsin zaten, farklı bir window manager de deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı