çünkü mint yüklü pc de ve eski sistem yüklemek istedimNiye? Sistem ne? Hiç biri.
Çünkü PC de Linux Mint var ve çok RAM yiyor o yüzden eski sistem yüklemek istemiştim.
laptop kullanıyorum ve sistem eski Ram : 4gb ekran kartı : geforce gt 520MNeden ömrü bitmiş işletim sistemleri indirmek istiyorsunuz? Ben zevk olsun diye XP seçerdim, göz zevkime daha çok uyuyor ancak uygulama desteği olmayan işletim sistemi indirmeniz ne işinize yarayacak?
zaten ondayım ama çok ram yiyorİkisi içinde XP ama bence sistemin kaldırmıyorsa Linux Mint kur.
bence öyle değil çünkü hem nostanji hem az sistem istiyorEn az 7 starter öneririm. Vista zaten bilgisayarlara ağır yük.
8.1 için yeterli. Ayrıca Linux mint kullanıyormuşsunuz. Daha hafif bir şey isterseniz Antix öneririm. Daha basit gerekirse Crunchbang++ kullanabilirsiniz. Sade ve basit bir arayüzü var ayrıca Linux Mint ile tabanı aynı yani uygulama kurma şeklinde bir farklılık yaşamayacaksınız.laptop kullanıyorum ve sistem eski Ram : 4gb ekran kartı : geforce gt 520M
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.