Windows XP Pro kullanıyorum 2 GB RAM'ım var Windows 10'a geçebilir miyim sorun olur mu Windows 10 2004'e geçebilir miyim?
Minimum 4 GB RAM 1 GB ekran kartı olmadan Windows 10 çok fazla sıkıntı açar başına ama Windows 7'ye geçmeni öneririm.
eğer ekran kartın 64 bit veya üzerinde ise windows 7 64 bite geçmen daha sağlıklı olur veya ekran kartın 1 gb nin üstünde ise 2gb ram alıp tak windows 10 a geçBen .exe geçerli bir Win32 değil hatası alıyordum bana Win 10 64 Bit'e geç dediler sence Win 7 64 Bit'e geçeyim mi?
Windows 8 veya 8.1 32 Bit kullanarak cihazın daha performanslı ve güncel olacaktır. Ben genelde 3GB ve 2 GB RAM'e sahip olan cihaza önerdiğim işletim sistemi kurup, hızlı deneyim sağladığını gözlemledim.
Ekran kartı değil, RAM kullanımı, güncellik ve HDD kullanıyorsanız sistemin rahat performanslı çalışması için öneriyorum. Windows XP ve Windows 7'nin desteği çekildiği için önermiyorum eski sistemlere.Tam olarak 1.75 GB ekran kartım var.
Bİr de ekran kartım gayet kötü problem olmaz dmiEkran kartı değil, RAM kullanımı, güncellik ve HDD kullanıyorsanız sistemin rahat performanslı çalışması için öneriyorum. Windows XP ve Windows 7'nin desteği çekildiği için önermiyorum eski sistemlere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.