Windows XP Windows to GO destekliyor mu?

375558

Hectopat
Eski bir bilgisayarım var, donanım Windows 10 bile kaldırıyor fakat bilgisayar aşırı ısınmadan kapanıyor. Ben de ısınmasın diye bazı ayarlar falan yaptım neyse, Windows 7'de bir saat gibi dayanıyor ama çok ısınıyor. Ben de XP kurmaya karar verdim, fakat bilgisayara HDD'yi USB ile bağlıyorum. Yani Windows to GO ile kurulum yapmak gerekiyor, Windows XP Windows to GO destekliyor mu? Bilen biri yazabilir mi?

Donanım:

Intel atom işlemci X86 (1.66 GHz)
1 GB DDR3 1333 MHz RAM.
800x600 ekran.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
Eski bir bilgisayarım var, donanım Windows 10 bile kaldırıyor fakat bilgisayar aşırı ısınmadan kapanıyor. Ben de ısınmasın diye bazı ayarlar falan yaptım neyse, Windows 7'de bir saat gibi dayanıyor ama çok ısınıyor. Ben de XP kurmaya karar verdim, fakat bilgisayara HDD'yi USB ile bağlıyorum. Yani Windows to GO ile kurulum yapmak gerekiyor, Windows XP Windows to GO destekliyor mu? Bilen biri yazabilir mi?

Donanım:

Intel atom işlemci X86 (1.66 GHz)
1 GB DDR3 1333 MHz RAM.
800x600 ekran.

Bütceniz varsaa 2 GB RAM alıp yanına takıp Windows 7 kurabilirsin önerim budur.

Hayır, yormaz. 1 GB RAM'in belki en fazla 100 MB'ını tüketir, kalanını kullanmaz. Çok hafiftir, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Güzel, sağol.
Linux falan bilmem ama arkadaşlardan daha fazla bilgi alarak onu deneyebilirsin

Konuya 1 yazmışsınız
2 bilgisayarım var hem açıklamaya zaten öbür bilgisayarın 32 bit olduğunu yazdım
Sağol, ama sorun RAM'ın ısınması, RAM'ın azlığı değil.
Yalnız konuyla alakasız ama, gerçekten reklam yapmak için söylemiyorum. Gangsta 4 XP diye bir kanalım var, onun için XP yüklemem gerekiyor. XP yükleyemez miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı